Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 decembrie 2011

Se lansează Darksiders IIProbabil că mulți dintre voi ați jucat Darksiders I atunci când s-a lansat și ați poate că ați fost și uimiți de grafica și gameplay-ul pe care acesta ni-l punea la dispoziție. Ce părere am avut și am în continuare despre Darksiders? Eu consider că seria Darksiders este un joc care combină stilul jocului God of War cu stilul jocului Prototype (acțiunea se petrece în oraș).

Sincer, nu am încercat niciodată să joc Darksiders I, dar vă promit că o să îl descarc în cel mai scurt timp și o să îl joc. Ca o veste bună, seria celor de la Virgil Entertainment o să continue cu sequel-ul jocului Darksiders I, urmând să fie lansat în vara anului viitor. Ceea ce ma impresionat pe mine, este că se zvonește că acest joc se va lansa și pe Wii U.

Până când vom avea mai multe știri și informații despre lansarea acestui joc și lucrurile noi pe care le va oferi, vă las mai jos cu un trailer.Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. cind se lanseaza darksiders 2 da sa fie pe computator?????

    RăspundețiȘtergere
  2. Se preconizează că o să se lanseze în luna Iunie a anului viitor.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".