Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 septembrie 2012

Assassin's Creed 3: Dev Diary Episode 3

Astăzi, Ubisoft mai lansează încă un developer diary pentru următorul joc din seria Assassin's Creed, unul dintre cele mai mari și cele mai reușite jocuri din toată seria. Toate elementele din joc vor fi reproduse în funcție de anul în care are loc acțiunea jocului (1753-1783), sistemul de luptă fiind modificat în funție de personajul pe care-l vom controla (Connor) și de abilitățile pe care acesta le are, putând utiliza două arme simultan.

Pentru cei care nu știu, motorul grafic al acestui joc este capabil să rendez un număr de 2000 de personaje simultan, Ubisoft lucrând foarte mult la acest motor grafic, fiind unul dintre cele mai bune din această serie, iar mișcările personajului fiind mult mai realistice, care diferă în funcție de mediul înconjurător.

Aceștia ne mai prezintă alegerile pe care Connor va trebui să le facă, tu trebuind să decizi dacă este necesar omorârea anumitor personaje sau dacă nu este. Assassin's Creed 3 este cel mai complet joc din serie, urmând să se lanseze pe data de 23 Noiembrie 2012 pentru PlayStation 3, Xbox 360 și pentru Windows.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".