Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 septembrie 2012

Vânzările jocului Amnesia: The Dark Descent au depășit 1 milion de unități

Unul dintre cele mai înfricoșătoare jocuri dezvoltat de către cei de la Friction Games se pare că de când s-a lansat (8 Septembrie 2010) și până astăzi a reușit să atingă pragul de aproape 1,4 milioane de unități vândute.

Conform celor de la Friction Games, doar 710.000 de unități s-au vândut direct, restul de unități fiind vândute odată cu pachetul Humble Indie Bundle dar și cu pachetul celor de la Steam, Potato Sack Reunion, în total atingând pragul de 1,36 milioane de unități.


În ciuda numărului foarte mare de unități vândute, cred că este mult mai interesant cât de bune sunt vânzările în fiecare lună. Fără nici un discount, jocul se vinde în fiecare lună în medie de 10.000 de unități. Asta înseamnă că la fiecare 5 minute, cineva din această lume cumpără o unitate.
 Cei de la Friction Games ne mai spun că super proiectul lor este programat pentru o lansare în anul 2014, și că nu vor să spună prea multe lucruri despre acesta. Până atunci, cei de la Friction Games ne pregătesc un joc nou din această serie, acesta fiind intitulat Amnesia: A Machine For Pigs, care urmează să se lanseze la începutul anului 2013. Puteți viziona mai jos trailer-ul pentru acest joc.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".