Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 septembrie 2012

Vedeți lucrurile care vă așteaptă în WoW: Mists of Pandaria

Pentru că mâine se lansează renumitul Expansion Pack pentru mult populatul joc World of Warcraft, ne-am gândit că ar prinde bine o postare ca aceasta pe site.

Mists of Pandaria este unul dintre cele mai reușite Expansion Pack-uri aș putea spune din punctul de vedere al elementelor grafice pe care acesta ni-l oferă, peisajele și zonele pe care acesta ni-le va oferi sunt unele extrem de uimitoare din orice punct de vedere.


După cum se putea observa și din cinematic (dacă încă nu l-ați văzut, o să îl aveți mai jos) urșii Kung Fu și-au făcut apariția, iar noul continent pe care acest Expansion Pack ni-l oferă se numește Pandaria.

Jocul urmează să se lanseze chiar mâine, la un preț de 139 de lei + abonamentul lunar pentru World of Warcraft.Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".