Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 septembrie 2012

Sony lucrează cu Bethesda pentru a aduce Dawnguard pe PS3

O echipa de la renumita companie Sony lucrează cu Bethesda pentru a aduce ultimul DLC al jocului Skyrim, intitulat Dawnguard și pe platforma PlayStation 3, după ce acesta a fost lansat în Iunie pe Xbox 360 și în August pentru Windows.

Cei de la Bethesda au afirmat că Skyrim este un ” joc masiv și dinamic care necesită o mulțime de resurse și că nu sunt siguri dacă vor putea să ajungă la o soluționare în privința DLC-ului cu Sony.

Adam Boyes, cel de la Sony a făcut câteva afirmații pentru Kotaku:
Lucrăm cu toți partenerii noștrii pentru a încerca să rezolvăm problema. Avem o echipă mare care lucrează cu Bethesda și cu toți partenerii noștrii, pentru a putea rezolva orice problemă care o să o aibă pe parcursul dezvoltării. Desigur că oricine vrea ca totul să meargă bine. Nu pot promite o dată pentru această soluționare, dar pot spune că ei dau tot ce-i mai bun ca să meargă acest DLC.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".