Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 septembrie 2012

Grand Theft Auto: V cu mult peste Grand Theft Auto: San Andreas

Ați putut vedea din poze că Grand Theft Auto: V este un joc mult mai complet din toate punctele de vedere, chiar dacă Rockstar Games nu au lansat decât un trailer până acum și câteva seturi de imagini din joc. Ei bine, se pare că mulți speculează data de 22 Octombrie ca fiind ziua în care mai multe detalii se vor afla despre joc. Până când vom putea spune cu certitudine dacă este adevărat sau nu, vă lăsăm mai jos un citat cu ceea ce a afirmat unul dintre angajații Rockstar Games despre relația dintre Grand Theft Auto: San Andreas și Grand Theft Auto: V.

Surely the developers are working on something that goes beyond the legendary GTA SA. I do not know how big the map, but from the statements made, will be large enough to make us fly planes (and official images we saw a hunting ...). Certainly GTA SA will remain as a milestone in that surprised everyone. As well as other titles from several years ago that redefined the genre. It is said that GTA V is not less, in fact. Especially if you consider the possibilities offered by modern PC (and consoles). More and more things that still can be implemented to run on a PC (now with the parallel computing is suitable or nearly the complexity of modern video games). However, the only way to give a definitive answer to your questions is to play GTAV.
Cu siguranță că dezvoltatorii lucrează la ceva care va depăși cu mult legendarul Grand Theft Auto: San Andreas. Nu știu cât de mare va fi harta, dar din declarațiile făcute, o să fie îndeajuns de mare pentru a ne oferii posibilitatea de a pilota avioane (chiar din imagini am văzut asta). Cu siguranță Grand Theft Auto: San Andreas va rămâne ca un titlu în istorie, care a surprins pe toată lumea. Lafel ca și celelalte titluri de câțiva ani încoace care au redefinit seria. Se spune că Grand Theft Auto: V nu este mai prejos. În mod special dacă consideri posibilitățile oferite de către PC-urile moderne (și console). Mult mai multe lucruri pot fi implementate pentru a putea juca jocul pe PC (calculele paralele fiind potrivirea și aproape complexitatea jocurilor moderne). Oricum, singurul lucru pentru a definii răspunsul pentru întrebările voastre, este să jucați Grand Theft Auto: V.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".