Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 septembrie 2012

Gameplay trailer din jocul Remember Me

Cei de la Capcom ne prezintă un Gameplay Trailer din jocul Remember Me. În acest Gameplay, o puteți observa pe eroina principală cum căsăpește orice inamic care-i stă în cale. După cum puteți observa, în videoclip sunt prezentate toate schemele de luptă, dar și lista de combo.

Personajul principal al jocului este o femeie, pe nume Nilin, o vânătoare de amintiri de elită, aceasta putând intra în mințile oamenilor, furând amintirile acestora dar și alterându-le. Aceasta este arestată dintr-un motiv necunoscut, cu memoria ștearsă, scopul acesteia fiind acela de o ultimă misiune în care speră că își va recăpăta memoria. Acțiunea jocului are loc în anul 2084, în orașul Neo-Paris.

Remember Me este dezvoltat de către studioul franțuzesc Dontnod și urmează să-și facă apariția în 2013 pentru PlayStation 3, Xbox 360 și pentru Windows.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".