Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 aprilie 2011

REVIEW: Runaway 2 The Dream of The Turtle

Deci, se pare ca, cei dela Pendulo Studios nu ne-au lasat fara o continuare la Runaway 1, si iata, ca, in anul 2006, au reusit sa scoata si sequel-ul primului joc din aceasta serie. Runaway 2 The Dream of The Turtle a fost creat de Pendulo Studios si publicat de Focus Home Interactive, in anul 2006, mai exact pe 17 Noiembrie. Se pare ca asteptarea a luat sfarsit, fiind o asteptare cam mare, pentru un joc, dar, iata ca jocul a reusit sa dobandeasca o grafica si mai fabuloasa fata de primul, personajele schimbandu-se un pic, dar fiind tot aceleasi, si da, umorul fiind mult mai dezvoltat fata de primul.

Grafica jocului este una fabuloasa, tinand cont ca a fost lansat in 2006, si, daca este sa ne uitam la cerintele de system, care sunt extreme de mici, la ce grafica are, jocul castiga un mare avantaj la aceasta categorie.

Storyline-ul jocului, continua storyline-ul din primul joc, aventura avand loc in Hawai, pe o insula numita Mala Island, o insula de vis, parca rupta din rai. Environment-ul jocului reusind sa ne dea pe spate, la cate detalii minutioase au fost adaugate, reusind sa faca jocul si mai frumos fata de primul titlu.

Gameplay-ul jocului nu s-a schimbat, fiind tot acelasi tip de joc Adventure Point and Click, dar, miscarea personajelor fiind mai dezvoltata fata de titlul precedent, caracterele fiind mult mai bine rendate, reusind sa dea din nou impresia de realitate, dar de data aceasta, la un nivel superior fata de titlul precedent.

Jocul, reuseste din nou sa duca la limite gandirea jucatorului, trebuind sa ai o minte foarte agila, pentru a-ti da seama din prima ce ar trebui sa faci in acest joc, in opinia mea, fiind un lucru foarte bun, pentru ambele parti: si pentru jucator, dar si pentru mintea acestuia, reusind sa o stimuleze mult mai mult decat fac majoritatea jocurilor, unde trebuie sa urmezi un obiectiv bine stabilit, spunandu-ti ce sa faci.

Efectele sonore ale acestui joc, fiind fabuloase, vocile devenind mult mai realistice si mai mature, dandu-ti impresia ca cineva ar vorbi langa tine, neputand sa-ti dai seama daca este un joc sau o voce reala, daca ai auzi doar dialogurile.

Din partea mea, jocul primeste nota 10, fiind un joc care reusteste sa stimuleze creierul foarte mult, ducandu-l la limitele sale, chiar, facandu-l sa-si depaseasca limitele.

Nota: 10/10


Scris de: Isar Catalin| 19.04.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. Da, într-adevăr, seria Runaway a fost una foarte interesantă și excepțională. Să sperăm că poate o să apară și o continuare pentru ultimul joc din serie.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".