Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 aprilie 2011

Preview: Mortal Kombat 9

Mortal Kombat 9 este urmatorul joc care se va lansa pe data de 19 aprilie 2011, pe consolele XBOX360 si PlayStation3, fiind posibila si o varianta pentru PC, tinand cont ca ultimul Mortal Kombat care a fost lansat pe PC, a fost Mortal Kombat 4 lansat in anul 1998 pe PC.

Acest nou titlu, va avea un story ca si precedentul titlu, ne va pune la dispozitie numai putin de 26 de caractere, din seriile precedente, iar 2 caractere vor fi deblocate in urma unui DLC(downloadable content), stiind ca pentru versiunea de PlayStation3 va fi disponibil Kratos din celebrul joc God Of War.

Jocul ne pune la dispozitie o grafica incredibila de reala, caracterul urmand sa se deformeze din ce in ce mai mult, dupa fiecare lovitura sau fatalitate, reusind sa creeze un realism si mai mare. Gameplay-ul a fost si el dezvoltat, noi combinatii si noi scheme de lupta fiind adaugate, unele setari schimbandu-se, devenind mai usor controlul caracterului. Personajele au fost foarte bine texturate si rendate, cu o serie de noi imbunatatiri fata de jocul precedent, reusind si acestea sa dea impresia de un realism si mai mare.

Efectele sonore au fost si acestea imbunatatite considerabil fata de titlul anterior, dand impresia ca tu chiar esti in acea lupta. Jocul va fi disponibil si in formatul 3D, unde, garantat, chiar vei simti lupta, ca si cum ai trai in joc.

Acum, mai avem de asteptat pana pe data de 19 aprilie, si poate, totusi, se vor indura si de noi, cei cu PC, si ne vor pune la dispozitie o varianta pentru PC, pentru a putea sa degustam si noi acest joc.

Deocamdata, din cate am vazut eu, i-as acorda nota 9, deoarece, fata de Mortal Kombat: Armageddon, caracterele sunt putine, dar, sa speram, ca se va lansa si o versiune de PC.









Scris de: Isar Catalin| 13.04.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".