Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 aprilie 2011

Review: NBA 2k11


NBA2K11 este succesorul seriei 2K, dezvoltata de Visual Concepts si publicata de 2K Sports. Imediat cum intram in joc, jocul ne uimeste cu intro-ul fascinant, care il are in prim plan pe Michael Jordan, si spunand o mica povestioara, despre cum a ajuns el legenda NBA-ului.  Meniul jocului, este schimbat foarte mult, fata de cel anterior, dispunand de mai multe efecte vizuale, cu o mai mare definitie si calitate. De asemenea, jocul are cateva noi moduri de joc incluse in el, printer care, una dintre ele fiind Michael Jordan Challenge, unde v-a trebui sa faci tot felu de challenge-uri. Inca o chestie interesanta, este cea cu incaltarile de basket, fiind 50 de incaltari de basket, iar tu, in urma meciurilor castigate, si notele pe care le vei lua pe parcursul meciurilor tale, fiind vorba de My Player, ti-se vor debloca mai multe incaltari.
Grafica jocului este imbunatatita fata de versiunea 2k10, fiind mult mai realistica, efectele vizuale fiind foarte dezvoltate fata de versiunea precedent, reflexiile si ele fiind lafel. Textura echipamentelor a fost schimbata, din bine in foarte bine, iar toate aceste elemente combinate, dand impresia ca esti la un meci de basket din NBA.
Efectele sonore fiind foarte bine adaptate jocului, fiecare efect sonor dand impresia ca tu chiar bati mingea de basket. Un efect sonor foarte interesant este scartaitul incaltamintelor, cand un jucator face intoarceri bruste, sau cand incepe sa alerge.
Jocul iti pune la dispozitie ca si toate celelalte jocuri un mod de joc unde iti poti face un personaj, in sectiunea My Player, unde ai voie sa-ti controlezi doar personajul facut de tine, si care trebuie sa ii cresti aptitudinile cu SP (skill points – puncte de aptitudine), care iti va creste rating-ul personajului. Creearea personajului este foarte detaliata si foarte interesanta, putand sa-i pui sleev-uri, bratari pentru mana, tricouri dedesubtul echipamentului, tatuaje, si protectii pentru degete, maini, picioare.  Tot la My Player, ai cateva aptitudini decisive pentru personajul tau.
Din punct de vedere al gameplay-ului, fata de 2k10, este mai avansat, miscarile personajelor fiind mult mai realistice, aruncarile la cos fiind si ele imbunatatite, iar mai ales, slam dunk-urile, m-au uimit si la acest joc.
In concluzie, jocul este un joc foarte frumos, dispunand de un realism foarte impresionant, efectele vizuale si sonore nu te dejamagesc, dar, pe cealalta parte, jocul pot spune ca are un defect foarte mare, cel putin pentru jucatorii care nu au jucat pana acum NBA, sau, nu sunt atat de avansati in jocul NBA.
Dificultatea la easy, este foarte grea, pentru un incepator, chiar si mie dandu-mi uneori batai de cap. Din fericire, 2k, nu au uitat nici de asta, iar in optiuni este o categorie speciala pentru asta, de unde poti mari sau micsora jocul computer-ului, cresterea sansei de a inscrie cosuri putand fi marita sau micsorata.
In concluzie, jocul este un joc frumos si realistic, dar, sincer sa fimi, jocul nu este de nota 10 fix. Altceva ce as putea sa mai spun in legatura cu asta, pot spune decat atat: Hai mai repede cu 2k12!

Nota: 9.3/10



Scris de Isar Catalin| 12.04.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".