Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 aprilie 2011

REVIEW CLASIC: Indiana Jones and the Emperor`s Tomb

Indiana Jones and the Emperor`s Tomb este un joc din seria Indiana Jones, dezvoltat de The Collective, si publicat de Lucas Art, pe data de 21 Aprilie 2003, fiind lansat pentru PS2, PC, MAC, XBOX . Jocul se vrea sa fie o continuare a celorlalte jocuri, punandu-te in pielea celui mai faimos arheologist, Indiana Jones, unde, v-a trebui sa descoperi mistere neelucidate de nimeni pana acum, va trebui sa descoperi artifacte, si ca sa nu ne plictiseasca, sa elimini inamicii care iti stau in cale, tie si lu Mi Yang, o fata cu care te intalnesti imediat dupa ce termin primul stagiu, venind cu inca un chinez, spunandu-ti despre o oglinda, si ca tu v-a trebui sa o descoperi, trebuind sa treci prin multe aventuri in timp ce cauti oglinda, multe peripetii si multe capcane trebuind sa le eviti, si sa invingi o gramada de dusmani, care vor sa-ti stea in calea, ca tu sa nu poti trece mai departe.

Povestea jocului, cel putin pe mine, si cred ca si pe cei care l-au jucat, i-a fascinate cum a reusit sa ma fascineze pe mine, fiind o poveste excelenta din toate punctele de vedere. Ca de fiecare data tu il controlezi pe Indiana Jones, prin multe peripetii, iar dupa primul stagiu, te vei intalni cu Mi Yang, o fata frumoasa, care, l-a sfarsit v-a devenii iubita ta, si mai vine cu un chinez, si iti spune ca exista o oglinda a viselor, si ca trebuie sa pui primul pana pe ea, ca daca nu, cei care vor pune mana pe ea, o vor folosi in scopuri rele, pentru a ajunge la inima dragonului, eliberand toata puterea rea de pe pamant. Nu am sa spun toata povestea, pentru ca este o poveste frumoasa, un motiv in plus sa incercati jocul, iar daca as spune-o eu, i-ar disparea tot farmecul.
Gameplay-ul este unul bun, din toate punctele de vedere, nereusind sa observ vreun minus acestui joc, sau poate cred ca am observant, acela ca este prea scurt jocul, si ca nu a mai aparut un Indiana  Jones bun, demult, doar Lego, dar sa fimi seriosi, Lego?

Grafica este si ea buna, pentru anul 2003, efectele fiind foarte bine dezvoltate si amplasate, reusind sa te captiveze si mai mult. In domeniul grafica, jocul a reusit sa imi lase un gust dulce, grafica acestuia incantandu-ma din toate punctele de vedere.

Efectele sonore au fost si ele bune, chiar foarte bune pentru jocul acesta, fiind fascinate de ce au putut sa faca cei de la The Collective, dar marea mea suparare fiind necontinuarea seriei, ci doar Lego Indiana Jones, si The Staff of King, dar Staff of King nu cred ca a aparut pe PC.

In concluzie, jocul este unul foarte bun, fiecare element inbinandu-se perfect, reusind sa creeze un joc de aventura, actiune si chiar si logica, deoarece in joc, trebuind sa rezolvi o gramada de puzzle-uri, punandu-ti foarte mult mintea la contributie.

Jocul, din punctual meu de vedere, si cred ca al multor jucatori, este de nota 10, nereusind sa mai intalnesc in zilele noastre, un joc ca acesta, care sa imbine toate elementele si sa creeze un joc perfect.

Nota: 10/10







Scris de: Isar Catalin| 15.04.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".