Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 aprilie 2011

Preview: The Next Big Thing


The Next Big Thing este urmatorul joc dezvoltat de cei de la Pendulo Studios, cei care au facut si seria Runaway, si care va fi publicat de Focus Home Interactive, la jumatatea lunii Aprilie.

Jocul ne adduce doi protagonist, ca si in seria Runaway, trebuind sa rezolvi mistere, puzzle-uri, toate lucrurile care le faceai si in Runaway, le vei face si in The Next Big Thing, dar cu o alta poveste, nefiind dezvaluita, dar, cred eu, ca o sa fie una foarte buna, avand in vedere seria Runaway.

Grafica jocului este asemanatoare cu Runaway 3 A Twist of Fate, dar, fiind imbunatatita considerabil, caracterele devenind mai realistice, vocile personajelor mai credibile, si modelarea personajelor fiind facuta impecabila, ca si in seria Runaway.
Se pare ca, jocul va aparea doar pe PC, avand 2 protagonisti, Dan Murray, un tanar chipes si aratos, si iubita acestuia, Liz Allaire.

Asteptam jocul cu nerabdare, deoarece este dezvoltat de cei de la Pendulo Studios, si, avand in vedere ultimele lor jocuri, cred ca v-a fi un joc exceptional.



Scris de: Isar Catalin| 19.04.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".