Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 mai 2011

REVIEW: Need For Speed Underground 2


Need For Speed Underground 2 este un joc dezvoltat de EA Black Box si publicat de EA Games, in decursul anului 2004, pe data de 11 Mai. Jocul avand sa fie cel mai bun joc al seriei Need For Speed, mentinandu-se si acum, in anul 2011, pe primul loc, dar, presimt ca noul titlu Need For Speed: The Run, o sa il detroneze. Chiar nu stiu dece, dar am un sentiment ca The Run o sa fie cel mai bun joc din seria Need For Speed, producatorii acestuia promitandu-ne ca o sa semene foarte mult cu seria Underground.

Jocul este continuarea titlului precedent, Need For Speed Underground, avand foarte multe imbunatatiri, atat la grafica cat si la gameplay, oferindu-ne o gama vasta de masini, de optiuni de tuning, fiind cel mai reusit joc din punctual de vedere al tuning-ului, oferindu-ne posibilitatea sa tunam chiar si portbagajul masinii, putand adauga sisteme audio, nos-uri si calculatoare, oferindu-ne un Visual Rating cat mai mare.

Grafica jocului, este una superba, oferindu-ne o multime de elemente grafice care in anul 2004 erau foarte indragite, nu ca acum nu ar fi indragite, dar acum fiind imbunatatite, dar avand in vedere anul 2004, jocul a fost o revolutie pentru toate jocurile de tip Racing, avand sa revolutioneze jocurile care aveau sa apara in curand.

Efectele sonore fiind foarte bine realizate, facandu-ti o impresie foarte buna despre joc, reusind sa creeze senzatia ca tu chiar esti langa acea masina, si ca o auzi cum se tureaza si cum cauciucurile scartie pe asfaltul bine realizat al jocului.

La capitolul masini, a fost chiar avansat jocul, punandu-ne la dispozitie o gama larga de masini, de la masini de oras mici, precum Peugeot 206 pana la SUV-uri de lux, ca Lincoln Navigator, si masini renumite de viteza, precum Mazda RX7 sau Nissan Skyline R34. Masinile fiind foarte bine texturate, si modelarea acestora in 3D fiind foarte frumos facuta, cu atata atentie, reusind sa creeze masina reala intr-un mediu virtual.
Tuning-ul a fost foarte diversificat, putandu-ti sa iti pui neoane, hydraulice, neoane sub capota, in portbagaj, dispunand de o gama larga de elemente de tuning, putand chiar sa iti pui si un sistem audio in portbagaj, sau asa zisul Nitrous Purge, facand ca NOS-ul de care dispui, sa iasa pe la roti, si prin capota, sub forma de fum, in multe culori.

Handling-ul masinilor fiind foarte bine realizat, putand sa controlezi masina foarte usor, dandu-ti impresia de un realism si mai mare, intr-o lume virtuala avansata.

Povestea jocului a fost frumoasa, tu trebuind sa te ridici de jos, dupa ce ai fost cel mai bun racer din oras, dar din cauza unui accident, trebuind sa iei totul de la 0.

Nota pe care eu o acord acestui joc, este nota 10, fiind un joc care si acum il mai joc, dupa 7 ani de zile.

Nota: 10/10


Scris de: Isar Catalin| 01.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

4 comentarii:

  1. nfs 2 del mai adevarat juc posibil...
    jocurile astea noi carbo.shift.pro street. undercover bla bla
    sunt niste porcari

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Da, intradevar, este un joc foarte reusit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa parerea mea este cel mai reusit joc din serie, posibilitatea de a tuna masinile si grafica sa il fac foarte reusit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Radu, aici ai dreptate, este unul dintre jocurile care ofera posibilitati nenumarate in legatura cu tuning-ul masinilor, lucru care nu prea mai este prezent in noile titluri. Chiar astazi testam noul titlu, Most Wanted, si putem sa spunem ca suntem putin cam dezamagiti de ceea ce am vazut. Fi pe faza, saptamana aceasta urmeaza review-ul pentru cel mai nou titlu din seria Need For Speed.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".