Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 septembrie 2011

CONSOLE: Deluxe Power Grip pentru Nintendo 3DS


Proaspăta consolă de la Nintendo, intitulată Nintendo 3DS, consola care îţi pune la dispoziţie jocuri în versiunea 3D, iar ochelarii 3D nemaifiind o necesitate, în cazul acestei console, tocmai ce şi-a şi primit un accesoriu foarte interesant, şi pe de altă parte, foarte util. Este vorba despre cei de la CTA Digital, care, au construit un accesoriu util, care îţi ajută foarte mult Nintendo-ul 3DS, cu o durată de viaţă mai lungă a bateriei, şi cu multe funcţii, pe care nou o să vi-le enumerăm mai jos.

Accesoriul pentru 3DS-ul vostru, se numeşte CTA Digital Nintendo 3DS Deluxe Power Grip, este disponibil pe Amazon la doar 29,99$, şi vă aduce în plus urmatoarele chestii:

  • O baterie inclusă, Lithium-ion 3.7V 2600mAh
  • Posibilitatea de a te juca de 2 ori mai mult cu 3DS, faţă de cel cu baterie normală
  • Posibilitatea de a se încărca direct cu cablul USB sau cu adaptorul original 3DS Ac
  • Loc special, pentru a putea avea 1 joc de 3DS cu tine
  • O greutate redusă considerabil
  • Un design mult mai atrăgător şi comfortbail
Mai jos, îi avem pe cei de la CTA Digital care ne prezintă accesoriul creat tocmai de aceştia, şi ne arată funcţionalitatea de care acesta dispune, dar şi lucrurile pe care acesta le poate face cu noul accesoriu.



Scris de: Isar Cătălin| 26.09.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".