Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 septembrie 2011

ŞTIRE: Crysis 1 va ajunge şi pe console


 Este oficial! Primul joc Crysis, care a fost lansat tocmai în anul 2007, acum îşi va face apariţia şi pentru console. Da, cei de la EA s-au gândit ca şi posesorii de console merită să aibă o versiune a acestui joc, pentru propriile lor console, încercând să facă jocul să se asemene cam din toate punctele de vedere. Din păcate, cei de pe console nu vor avea la dispoziţie aceiaşi grafică uluitoare a acestui, cum a avut parte versiunea de PC, ci grafica jocului pentur console, va fi puţin schimbată. Nu, nu vă gândiţi la schimbări majore, câteva schimbari minore, pe ici pe colo, şi jocul va fi exact ca cel de pe PC.

Compania care stă în spatele acestui joc extraordinar, sunt nimeni alţii, decât nemţii de la Crytek, care tocmai au lansat un nou joc care face parte din seria Crysis, şi desigur, care continuă povestea pe care prima parte a început-o, de data aceasta într-un mod mult mai prezentabil, şi o acţiune mai intensă, faţă de prima parte.

Jocul pentru console, a fost refăcut în întregime, folosind motorul grafic CryEngine, cel care a fost folosit şi în Crysis 2, şi noi tehnici de iluminare care vor fi prezente în versiunea Crysis 1 pentru console. Jocul va fi lansat în decursul lunii Octombrie, fiind disponibil de la un preţ ce începe de la 20$, sau îl veţi putea cumpăra, cu 1600 de puncte Microsoft.

Mai jos, aveţi un trailer exclusiv pentru console, care încearcă să vă facă să cumpăraţi versiunea acestuia pentru console, sau dece nu, poate vă va trece prin cap, să vă cumpăraţi o consolă, doar pentru a încerca acest joc minunat, care va fi lansat în luna Octombrie.


Scris de: Isar Cătălin| 26.09.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".