Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 septembrie 2011

STIRE: Homefront 2 va fi dezvoltat de CryTek


Cei de la CryTek, cei care au facut senzatie cu jocurile Crysis 1 si Crysis 2, mai ales cu recentul joc lansat de acestia, Crysis 2, care a facut furori pe toata piata jocurilor video, devenind un joc cu o grafica incomparabila cu alte jocuri, un gameplay minunat, si desigur o poveste incredibila, reusind sa devina jocul perfect, parerea noastra.

Se pare ca noul joc Homefront 2 va folosi engine-ul celor de la Crytek, numit CryEngine, acelasi engine pe care il folosesc si jocurile Crysis 1 si Crysis 2, avand mici imbunatatiri pentru Homefront 2, care desigur, va fi lansat in intervalul 2013-2014.

Pana una alta, pentru mai multe stiri si informatii despre acest joc, vizitati site-ul in fiecare zi, si desigur, o sa gasiti multe lucruri care va intereseaza in legatura cu jocurile sau cu anumite jocuri!

Scris de: Isar Catalin| 21.09.2011Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".