Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 septembrie 2011

GAMEPLAY: Team Fortress 2


Astazi, ne-am gandit sa incepem noua categorie de pe site, intitulata Gameplay-uri, si cred ca v-ati dat seama despre ce o sa fie vorba. In aceasta categorie, isi vor face aparitia materiale video, cu o lungime intre 5 si 10 minute, dar mai tarziu, cand o sa avem mai mult timp la dispozitie, lungimea materialelor video o sa creasca, avansand de la 10 minute, chiar si la 30 de minute. Deocamdata cam atat, vom posta cateva informatii despre jocul prezent in video, si va vom lasa cu materialul video, sa intelegeti mai bine despre ce este vroba.

Team Fortress 2 este un joc multiplayer, facand parte din genul de jocuri FPS (First Person Shooter) , avand o gama variata de personaje, multe arme si desigur, un element care nu trebuia sa lipseasca dintr-un joc multiplayer ca acesta, avand o gramada de harti, pe care le puteti explora cu prietenii, sau va puteti ciuruii cu inamicii dumneavoastra din intreaga lume. Jocul este disponibil pentru Microsoft Windows (PC), XBOX 360, PlayStation 3 si pentru Mac OS X, fiind lansat pe data de 9 Octombrie 2007, fiind dezvoltat de Valve Corporation, si publicat tot de Valve Corporation, folosind engine-ul Source.


Scris de: Neagu Theo| 12.09.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".