Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 septembrie 2011

GAMELPAY: 8 Minute de NBA 2K12



Tinand cont ca mai este putin pana se lanseaza NBA 2K12, acesta lansandu-se pe data de 4 Octombrie, cand acesta isi va face aparitia oficial pe piata jocurilor video, astazi va aratam un gameplay din acesta, putand observa ce poate acesta sa faca, si ce lucruri noi are in plus, fata de versiunile precedente.

In primul rand, miscarile jucatorilor vor fi mai variate, iar schemele pe care tu vei putea sa le faci cu acestia, vor fi imbunatatite, fata de cele din versiunile precedente, movement-ul jucatorilor fiind si acesta imbunatatit. Moduri noi de joc vor fi adaugate, dar si modurile actuale vor fi imbunatatite, ca de exemplu, in modul My Player (Jucatorul meu), nu va mai fi nevoie de acel Draft Combine sau Summer Circuit, ci de data aceasta, jucatorului nostru i-se va lua un interviu, fiind 3 oameni care vor decida soarta acestuia, si echipa la care acesta se va duce. Desigur, raspunzand corect, si spunand lucrul potrivit la momentul potrivit, iti va spori sansa de a te duce la o echipa cat mai buna.

Jocul va aparea pentru PlayStation 2, PlayStation 3, XBOX 360, Microsoft Windows (PC), PlayStation Portable si Wii, avand desigur atat modul Single-Player cat si modul Multi-Player. Pana cand jocul va aparea, si ii vom face review, desigur, va lasam cu cele 8 minute magice din acesta.


Scris de: Isar Catalin| 18.09.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".