Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 septembrie 2011

STIRE: Fallout este acum si online - Inscrie-te acum


Se pare ca, acum, cei de la Masthead Studios si Interplay Entertainment au hotarat sa scoata o varianta a renumitului joc Fallout, de data asta online, si gratis, fiind un MMORPG si in acelasi timp, un joc de Science Fiction, fiind lansat doar pentru Microsoft Windows (PC), urmand sa se lanseze in anul 2012, fiind distribuit de Interplay Entertainment, folosind engine-ul Earthrise Engine.

Fallout Online este cunoscut si dupa numele sau, Project V, fiind stabilit in lumea care este prezenta deasemenea si in seria Fallout, creatorii acestei serii, fiind Chris Taylor si Mark O`Green, iar Jason Anderson lucrand si el la seria Fallout, fiind implicat in proiect intre anii 2007 si 2009, dar dupa, acesta a parasite echipa.

Cei de la Interplay Entertainment realizand o harta de aproximativ 170.000 km2, fiind prezente texturi de o definitie si calitate foarte mare, iar personaje din Fallout fiind implementate in aceasta harta, avand prezente o gramada de obiecte si lucruri interesante.

Deocamdata, realizatorii acestui joc au lansat varianta BETA, putandu-te sa te inscri pe site-ul jocului, facandu-ti un cont, si desigur, descarcand jocul, iar dupa, incepand sa explorezi lumea minunanta si fabuloasa din Fallout Online.

Pana se va lansa varianta finala, puteti intra pe site-ul acesta, si sa va faceti un cont pe site. 

Scris de: Isar Catalin| 07.09.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".