Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 septembrie 2011

PREVIEW: FIFA Street


Mult timp a trecut, pana cand un nou joc din seria FIFA Street a vazut lumina zilei. Si se pare ca, asteptarea aceasta va disparea odata cu sosirea primaverii, deoarece cei de la EA Sports au anuntat un nou joc din seria FIFA Street, intitulat pur si simplu FIFA Street, care, se vrea sa fie cel mai bun joc din seria FIFA Street, dar si cel mai complex joc. Seria FIFA Street este o serie foarte originala, care ne aduce pe micile noastre ecrane, fotbalul de strada, cel care este practicat de pustii care nu au posibilitatea sa practice fotbalul la un club oficial, si, din fericire, acestia reusesc sa ne uimeasca cu abilitatile pe care acestia le detin in controlul mingii, si chiar, unii dintre ei, reusind sa depaseasca aptitudinile pustilor care joaca la un club oficial.

Acest joc, ne promite o gramada de chestii noi, foarte interesante si distinctive, reusind sa creeze o atmosfera placuta. In primul rand, jocul contine 50 de scheme noi, fiind atent realizate, scheme pe care nu le-ati mai vazut in nici un joc din seria FIFA Street sau din seriile FIFA, reusind sa ne puna la dispozitie un arsenal nou si puternic, cu care ve-ti putea sa driblati adversarul, sau doar sa va jucati cu acesta.

Un nou lucru interesant, este engine-ul pe care acesta il foloseste, folosind engine-ul din FIFA 12, si un engine special pentru acest joc, reusind sa devina mult mai realistic si mai palpitant din toate punctele de vedere, si sa ne ofere senzatii pe care nu le-am mai putut intalnii pana acum in nici un joc de fotbal.

Si, inca o chestie pe care am putea sa o numim cea mai utila, este editarea personajului in functiile de gusturile si dorintele fiecarui jucator in parte, FIFA Street punandu-ne la dispozitie o editare a presonajului foarte avansata, cu multe elemente noi, care nu au mai fost prezente in nici un joc din seria FIFA Street, si desigur, lucruri clasice, care au fost prezente si in jocurile anterioare, care de data aceasta, sunt realizate mult mai atent si mai bine.

Scris de: Isar Catalin| 16.09.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".