Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 septembrie 2011

ARTICOL: Top 10 jocuri din anul 2011



V-ati gandit vreodata cum ar arata un top cu cele mai interesante si frumoase jocuri ale anului 2011? Ei bine, se pare ca astazi, ve-ti putea citi acest top, hotarandu-ne sa realizam un top cu cele mai interesante si frumoase jocuri ale acestui an, bazat pe ideile si asteptarile noastre de la jocurile care apar in acest an, si desigur, acest top este facut in urma ce am studiat si observant jocurile care vor fi prezente in acest top.
Pai, sa incepem cu inceputul, adica, cu locul 10.

Locul 10 – BioShock Infinite

Bioshock Infinite este un joc dezvoltat de cei de la Irrational Games si care va urma sa fie publicat de catre 2K Games in decursul 2011-2012, fiind dezvoltat pentru Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si XBOX360, facand parte din genul de jocuri FPS (First Person Shooter), si avand la dispozitie doar modul Single-Player.
Actiunea din BioShock Infinite este amplasata intr-un oras suspendat in aer, numit Columbia, care a fost construit in anul 1900 de guvernatorul American, si care, a fost menit sa simbolizeze exceptionalismul. Evenimentele din acest joc, au loc tocmai in anul 1912, la 12 ani dup ace orasul a fost contstruit, punand jucatorul in pielea lui Booker DeWitt, un agent care lucreaza la Pinkerton National Detective Agency, si care este platit de anumiti oameni, pentru a reusi sa se infiltreze in orasul care pluteste pe aer, si sa recapete o tanara femeie, numita Elizabeth, care a fost tinuta in acest oras, timp de 12 ani.

Locul 9 – Might & Magic Heroes VI

Este un joc care este dezvoltat de catre Black Hole Entertainment si care va fi publicat de catre Ubisoft pe data de 13 Octombrie a acestui an, si care se va lansa doar pe Microsoft Windows (PC), si va fi disponibil prin Steam. Jocul face parte din categoria de jocuri Turn-Based Strategy, avand atat modul Single-Player cat si modul MultiPlayer, fiind anuntat in vara anului 2009.
In joc, vom avea la dispozitie 5 factiuni, mai exact: Haven, Sanctuary, Inferno, Necropolis si Stronghold, primele doua factiuni fiind considerate de partea binele, urmatoarele doua fiind considerate de partea raului, iar ultima fiind considerata neutral.



Locul 8 – Soulcalibur V

Fara nici un dubiu, jocul Soulcalibur V este asteptat cu sufletul la gura de fanii din intreaga lume, fiind dezvoltat de Project Soul, urmand sa fie publicat de Namco Bandai Games, pentru PlayStation 3 si XBOX 360 in decursul anilor 2011-2012, avand atat modul Single-Player cat si modul Multi-Player, facand parte, desigur din seria de jocuri Soulcalibur.
In Soulcalibur V, personajele care isi vor face aparitia din nou, sunt Issabella “Ivy” Valentine, Hildegard “Hilde” von Krone, Maxi, Heishiro Mitsurugi, Nightmare, Siegfried Schtauffen, Tira, Voldo si Astaroth, iar o serie de personaje noi isi vor face aparitia: Patroklos Alexandra, Pyrrha Alexandra, Leixia, Natsu, Z.W.E.I si Viola.


Locul 7 – Star Wars: The Old Republic

Cu siguranta, Star Wars trebuia si acesta sa aiba o continuare, si se pare ca va avea, fiind vorba de un nou titlu Star Wars, numit The Old Republic (Republica Veche), care este dezvoltat de BioWare, si care va fi publicat de Electronic Arts si LucasArts doar pentru Microsoft Windows (PC),  urmand sa fie lansat la sfarsitul anului 2011, folosind engine-ul HeroEngine.
Povestea este plasata la 300 de ani dupa evenimentele din Star Wars: Knights of the Old Republic, si va asiguram ca va fi o poveste foarte palpitanta, care va va tine cu sufletul la gura, si nu in ultimul rand, va va face sa jucati jocul Star Wars fara sa va opriti.

Locul 6 – Prototype 2

Da, se pare ca Prototype 1 va avea o continuare, mult mai frumoasa si mult mai atragatoare, fiind dezvoltata de Radical Entertainment si urmand sa fie publicata de Activision, sub numele simplu de Prototype 2, folosind engine-ul Titanium 2.0, si urmand sa se lanseze pe data de 24 Aprilie 2012 pentru Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si XBOX360, avand disponibil doar modul Single-Player.
Actiunea din Prototype 2 este plasata la doar 14 luni dupa evenimentele care s-au intamplat in Prototype, si din nou, orasul Manhattan fiind din nou bagat in carantina, si blocat, iar acum New York-ul fiind divizat in trei zone: Zona Rosie, Zona Galbena si Zona Verde, Zona Rosie fiind casa lui Alex Mercer, protagonistul primului joc.

Locul 5 – Mass Effect 3

Continuarea jocului Mass Effect 1 si Mass Effect 2 isi va face aparitia pe data de 6 Martie 2012, fiind dezvoltata de BioWare si urmand sa fie publicata de Electronic Arts, fiind pur si simplu intitulata Mass Effect 3, care, desigur, se va lansa pentru Microsoft Windows (PC), XBOX 360 si PlayStation 3, avand doar modul Single-Player.
Actiunea din Mass Effect 3 se desfasoara imediat dupa evenimentele din DLC-ul (Downloadable Content) numit Arrival, lansat in urma cu ceva timp, si va incepe cu Comandantul Shepard in prim plan.


Locul 4 – Batman Arkham City

O continuare pentru proaspat joc numit Batman Arkham Asylum isi va face aparitia anul acesta, pe data de 18 Octombrie, deci, mai este putin pana cand jocul se va lansa pentru console, iar pentru PC, se va lansa deabia in luna Noiembrie, din pacate.
Actiunea din acest joc va avea loc la numai 1 an dupa evenimentele care s-au petrecut in Batman Arkham Asylum, Quincy Sharp luand toate laudele pentru prinderea lui Joker (desigur, Joker a fost prins de catre Batman), si acesta devine maiorul orasului Gotham City.

Locul 3 – Battlefield 3 si Call of Duty: Modern Warfare 3 (Da, se pare ca locul 3 este disputat de 2 jocuri)

Battlefield 3 este continuarea seriei de jocuri numita lafel ca titlul acestui joc, Battlefield, iar Battlefield 3 fiind dezvoltat de EA Digital Illusions CE si urmand sa fie publicat de Electronic Arts si Sega (In Japoni), folosind engine-ul Frostbite 2, urmand sa se lanseze pentru Microsoft Windows, PlayStation 3, XBOX360 si iOS, pe data de 25 Octombrie 2011, avand atat modul Single-Player si Multi-Player, si desigur, fiind un adversar potential pentru Call of Duty: Modern Warfare 3.


Pe de alta parte, Call of Duty: Modern Warfare 3 este dezvoltat de Infinity Ward, Sledgehammer Games, Raven Software, Treyarch ( doar versiunea Wii) si n-Space (doar versiunea Nintendo DS), urmand sa fie publicat de catre Activision si Square Enix (Doar in Japonia), folosind engine-ul MW3 Engine, si desigur, fiind disponibil pentru Microsoft Windows (PC), XBOX360, PlayStation 3, Nintendo Wii si Nintendo DS, avand atat modul Single-Player cat si modul Multi-Player, lansandu-se pe data de 8 Noiembrie 2011.

Locul 2 – Saints Row: The Third

Da, dupa atatia ani, isi face aparitia si continuarea lui Saints Row 2, aceasta numindu-se Saints Row 3, fiind dezvoltata de Voilition, INC si urmand sa fie publicata de THQ, folosind engine-ul Havok, lansandu-se pentru Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si XBOX 360, pe data de 15 Noiembrie 2011, avand atat modul Single-Player cat si modul Multi-Player.

 Locul 1 – Assassin`s Creed: Revelations

Da, dupa parerea noastra, acesta este jocul care este cel mai asteptat in anul 2011, fiind dezvoltat de Ubisoft Montreal si urmand sa fie publicat de catre Ubisoft, folosind engine-ul  Anvil, si urmand sa se lanseze pentru Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si XBOX 360, pe data de 15 Noiembrie, avand desigur modul Single-Player dar si modul Multi-Player.
Un lucru interesant la acest joc, este ca va contine toate cele mai importante caractere din toata seria Assassin`s Creed, reusind sa combine toate elementele trecute, si desigur elemente noi, pentru a face un joc uimitor, care, dupa parerea noastra, va revolutiona industria jocurilor video.

Topul nostru se incheie aici, si da, stim ca unele titluri care se lanseaza anul acesta nu au fost prezente in acest top, si, mentionam din nou, ca acest top este facut dupa parerile noastre, nefiind copiat de pe nici un site!

Scris de: Isar Catalin| 23.09.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

  1. Pozitiile 1 si 4 sunt preferatele mele din categoria jocurilor video de tip actiune, strategie si mister. Pentru mine, un element definitoriu in alegerea unui joc video, este reprezentat de grafica. Stiu ca poate parea superficial, dar pe mine ma intereseaza aceasta interfata intre utilizator si ideea centrala a jocului, plus ca ma ajuta mai mult sa intru in atmosfera jocului. Acestea doua au o grafica impresionanta, dar si o idee foarte interesanta si noua.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".