Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 septembrie 2011

STIRE: Cristiano Ronaldo isi face aparitia pe coperta jocului PES 2012

Se pare ca acum este oficial! Cristiano Ronaldo, jucatorul celor de la Real Madrid, o sa apara pe coperta jocului Pro Evolution Soccer 2012, care se va lansa pe data de 27 Septembrie 2011 in America de Nord si pe 14 Octombrie 2011 in Europa, fiind dezvoltat de Konami Computer Entertainment Tokio, si publicat de Konami, pentru Wii, XBOX 360, PlayStation 2, Nintendo 3DS, PlayStation 3, Microsoft Windows (PC) si PlayStation Portable, avand atat modul Single-Player, cat si modul Multiplayer, devenind un adversary potent din toate punctele de vedere, pentru FIFA 2012, desigur, ca si pana acum.

Cristiano Ronaldo, in varsta de 26 de ani, atacantul celor de la Real Madrid, a declarat ca este flatat de alegerea pe care au facut-o cei de la Konami, si ca nu se astepta sa apara, avand o absenta de 4 ani de zile, in toti acesti ani aparand atacantul celor de la Barcelona, Lionel Messi. Cristiano Ronaldo a mai spus ca, pentru el Pro Evolution Soccer 2012 este un mod perfect de relaxare. 

Scris de: Isar Catalin| 01.09.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. prea ii lua Messi fata peste tot...
    Messi intradevar e un magician cu mingea, dar si Ronaldo e super.
    Probabil decizia de a-l alege pe Ronaldo a fost si una de pret,negociere si poate si ei au schimbat monotonia de 4 ani cu Messi.
    E marketing.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, mai ales că acum Cristiano Ronaldo este la Real Madrid, a fost și o chestie de marketing, că înainte pe copertă îl promova doar pe Messi și desigur involuntar echipa la care acesta era, Barcelona. Oricum, amândoi sunt buni, doar că Cristiano Ronaldo este mult mai bine plătit și desigur imaginea anumitor reclame.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".