Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 octombrie 2011

Imagini noi din Ace Combat Assault Horizon







Cred că ați auzit cu toții de noul joc din seria Ace Combat, numit Ace Combat: Assault Horizon, care este dezvoltat de către Project Acecs și urmând să fie publicat de Namco Bandai Games pe data de 11 Octombrie, adică peste 2 zile. Bun, până aici, nimic nou. Tocmai am făcut rost de 8 poze noi din acest joc, în care sunt prezentate câteva avioane, care desigur, vor face parte din acest joc, și le veți publica.

Povestea acestui joc este scrisă Jim DeFlice, având loc în anul 2015. Locațiile care au fost confirmate pentru acest joc, și care vor apărea in joc, sunt următoarele: Miami, Washington, D.C., Dubai, Paris, East Africa, Orientul Mijlociu, și Moscova. Tokyo și Hawaii vor fi incluse într-un DLC. Deasemenea, acțiunea va mai avea loc undeva în Oceanul Atlantic și Oceanul Pacific.

Mai jos aveți cele 8 poze noi, un mic trailer, și desigur, un mic gameplay, pentru a vă face o impresie de acest joc, înainte să îl cumpărați.

După cum puteți observa și în trailer, jocul ne surprinde cu grafica uimitoare, și cu mișcările pe care le vom putea executa cu ajutorul avioanelor!

Un gameplay de circa 10 minute, pentru a vă putea face o impresie despre acest joc, și despre conținutul acestuia!



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".