Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 octombrie 2011

Mici informații despre PlayStation 4







Succesorul lui PlayStation 3 s-ar putea să fie lansat mult mai devreme decât ne așteptam, mai exact în anul 2013, la începutul acestuia. Cei de la Sony spun că nu vor fi mari schimbări față de PlayStation 3 din punct de vedere al design-ului, însă din punct de vedere al HDD-ului va fi o mică schimbare, acesta fiind mult mai încăpător, din spusele celor de la Sony.

Se pare că modarea va fi mai complicată în cazul PlayStation 4, însă până în anul 2013, site-ul nostru nu va putea oferi foarte multe informații în legătura cu modarea, însă desigur aceasta este căutată doar de oamenii care nu investesc o mică avere în jocurile originale.

Numai sunt multe lucruri de spus despre PlayStation 4, doar că așteptăm cu nerăbdare noi lucruri interesante care ne vor dezvălui mai multe în legătură cu noua consolă de la Sony.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".