Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 octombrie 2011

Infinity Blade 2 apare pe iOS în Decembrie







Da, se pare că este oficial: Infinity Blade 2 apare pe iOS tocmai pe data de 1 Decembrie 2011, după succesul de care Infinity Blade 2 a avut parte, şi după ce a acaparat o mulţime de fani din lumea întreagă, prin elementele sale specifice, ca luptele cu săbiile împotriva inamicilor tăi, o grafică destul de bună pentru un joc care este rulat pe telefon, şi desigur, o poveste foarte bună. Încă un aspect foarte interesant despre acest joc, este că prima parte, adică Infinity Blade, s-a vândut în circa 20 de milioane de exemplare, un număr enorm pentru un joc care rulează pe un telefon mobil, sau că vânzările după 4 zile atinseseră circa 1,6 milioane de dolari.

Infinity Blade 2 a fost anunţat în timpul conferinţei unde se discuta despre viitorul iPhone 4S, o nouă variantă a primei versiuni 4, încercând să aducă o viteză de mişcare mai rapidă, şi desigur, elemente de care nu aţi putut beneficia de acestea, pe iPhone 4. Cert este că Infinity Blade 2 se va lansa pe data de 1 Decembrie 2011, presimţind că se vor încasa sume foarte mari, de pe urma acestui joc.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".