Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 octombrie 2011

Demo-ul Forza Motorsport 4 se lansează astăzi







Tocmai ce a început ziua de astăzi, o veste mare i-a întâmpinat pe fanii jocului Forza Motorsport, şi desigur pe cei care deţin o consolă, în acest caz fiind vorba despre Xbox 360, s-au bucurat enorm, şi desigur, au petrecut multe ore de joc. Tocmai astăzi, demo-ul mult aşteptatului joc Forza Motorsport 4 s-a lansat, punându-ne la dispoziţie 5 maşini, şi un circuit, lăsându-ne să ne distrăm sau să luam în serios pilotatul maşinilor, până când, versiunea finală este lansată, adică peste 11 zile în Europa, peste 16 zile în Japonia, şi 8 zile în America.

Pentru cei care au un cont pe Xbox Live, şi desigur sunt membri Gold (Aurii), pot descărca jocul chiar acum, bucurându-se de cele 5 super maşini pe care demo-ul ni-le pune la dispoziţie, şi desigur, de faimoul circuit numit Bernese Alps.

Mai jos aveţi maşinile pe care demo-ul vi-le pune la dispoziţie, şi un trailer pentru a vă putea face o idee despre acest joc.
  • 2010 Ferrari 458 Italia
  • 2012 BMW M5
  • 2011 Subaru Impreza WRX STI
  • 1970 Mercury Cougar Eliminator
  • 2009 Pagani Zonda Cinque



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".