Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 octombrie 2011

Grand Theft Auto 5 tocmai a fost anunțat







O știre senzațională tocmai a apărut pe piața jocurilor video, și deja a început să facă furori peste tot în lume. Da, este vorba despre următorul joc din seria GTA (Grand Theft Auto - Marea ciordeală de mașini), fiind intitulat pur și simplu Grand Theft Auto 5(Five), fiind știrea principală de pe site-ul celor de la Rockstar Games , o imagine mare așteptându-ne pe site, deasemenea, o informație foarte relevantă pentru acest joc, este că primul trailer din acest joc lansandu-se pe data de 2 Noiembrie 2011, peste câteva zile.

Da, toată lumea așteatpă să vadă cum arată noul joc din seria GTA, dar și ce personaj va fi capul de afiș pentru acest joc, și desigur, orașul în care va avea loc acțiunea principală a jocului (multe zvonuri spunând că acțiunea jocului va avea loc în orașul din Vice City).

Pentru multe informații despre acest joc, stați la curent cu site-ul nostru, și verificați-l în fiecare zi, pentru material special informativ despre acest joc, și desigur, trailer-ul va fi disponibil și pe site-ul nostru imediat cu lansarea acestuia, fiind foarte nerăbdători să observăm diferențele dintre Grand Theft Auto 4 și Grand Theft Auto 5.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".