Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 octombrie 2011

Serious Sam 3: BFE se lansează pe 22 Noiembrie


Vă mai aduceţi aminte de tipul acela rău, care nimicea tot ce-i stătea în cale, croinduşi drum prin deşertul din Egypt? Da, aţi ghicit, este vorba despre Serious Sam, jocul în care trebuia să nimiceşti tot ce îţi stătea în cale, şi să-ţi croieşti drum prin deşert, printre tot felul de monştrii, de la câini sălbatici, la corpuri de oameni fără capete şi înloc de palme având bombe, până la dinozauri care mai de care ieşiţi din comun.

Da, o continuare a seriei Serious Sam a fost anunţată mai demult, iar astăzi, aflăm că Serious Sam 3: BFE, după cum a fost intitulat, se va lansa în întreaga lume pe data de 22 Noiembrie, pentru Xbox 360, PlayStation 3, şi desigur, PC, fiind dezvoltat de către Developer Digital, urmând să ne pună la dispoziţie tot arsenalul care a fost prezent în prima şi a doua parte, şi desigur, noi arme cu care ne v-om putea 'distra'.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".