Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 octombrie 2011

Modern Warfare 3 a răspuns la întrebările fanilor







Dezvoltatorul jocului Call of Duty Modern Warfare 3, Infinity Ward astăzi a răspuns la întrebările fanilor, sau mai bine zis au dezvăluit noi informații interesante despre următorul joc din seria Call of Duty, specificându-ne multe detalii tehnice, și ceea ce vom putea face în acest joc FPS, care este un concurent potent pentru Battlefield 3.

Manager-ul comunității Robert Bowling a intrat pe forumurile lui Call of Duty pentru a le răspunde fanilor la întrebările puse de aceștia, și desigur pentru a-i lămuri cu anumite aspecte despre acest joc. Mai jos aveți câteva spuse de-ale acestuia, traduse în limba română de către noi, desigur.
”Noi ținem la jucătorii de pe PC, și vrem să le aducem o experiență mult mai bogată și mai frumoasă pentru aceștia.”
”Cel mai interesant lucru pe care Modern Warfare 3 îl va conține și pe care noi îl susținem, sunt server-ele dedicate, care includ un server browser, sistem de votare, RCON și multe altele.„
”Ultimul lucru pe care l-am făcut, este acela de a oferi un suport cât mai bun pentru platforma Steam, prin integrarea unui sistem care îți include lista de prieteni și achievement-urile Steam.
Bowling a mai spus despre Modern Warfare 3 că jucătorii de PC vor putea să își modifice toate detaliile vizuale, putând să activeze sau să dezactiveze elemente specifice graficii, precum SSAO, deasemenea poți modifica DOF, umbrele, anti-aliasing-ul, texturile, rezoluția și multe alte lucruri care țin de grafica acestui joc.
”Noi facem toate testele posibile pe toate clasele de calculatoare. În biroul nostru avem un PC foarte slab, care primește jocuri recent lansate, cum primește și cel mai puternic PC al nostru. Deasemenea am mărit lista cu componentele compatibile pentru acest joc, încercând să oferim o gamă variată de componente care pot fi compatibile cu jocurile noastre, pe care le testăm și încercăm să prevenim eventualele erori care pot apărea.
”Pentru Modern Warfare 3, ne axăm foarte mult pe securitatea și sistemele de securitate, axându-ne pe acest lucru chiar de la lansarea lui Modern Warfare 2. Noi vom folosi mai multe metode împotriva anti-cheating și metode de securitate, fiind inclus și sistemul de securitate al celor de la Steam, Vac, încercând să țină toată experiența online la un nivel foarte ridicat și amuzant pentru fanii acestuia, și desigur, foarte sigură.
Acestea sunt răspunsurile pe care Robert Bowling le-a oferit fanilor, și deasemenea unele informații foarte interesante și utile, mai ales că Modern Warfare 3 va fi bazat mult mai mult pe Multiplayer decât pe Singleplayer, iar metode noi anti-cheating sunt necesare.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".