Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 octombrie 2011

Grand Theft Auto 5 poate să aibă loc în anul 1899

După câte putem observa, și putem vedea, următorul titlu din seria GTA 5 este posibil să fie plasat în epocă, mai exact în secolul 19. Dece spunem asta? Păi dacă vă uitați atent la 5-ul din imaginea de mai jos, acesta seamănă perfect cu cel de pe bacnota de 5 dolari din anul 1899, și mai mult decât atât, și scrisul FIVE este exact ca cel de pe bacnota din 1899.

Ce putem să înțelegem din asta?
  • ori că următorul joc din seria GTA va avea loc în epocă, ceea ce nu cred ca va fi posibil
  • ori că este o pură coincidență și că nu are legătura una cu cealaltă
După cum sunt cei de la Rockstar, totul poate să fie posibil, și putem să ne așteptăm la orice din partea acestora, și desigur, la orice GTA care nu va avea legătură cu titlul precedent, sau care va avea legătură cu vreun titlu din serie, ținând cont că Grand Theft Auto 4 nu a avut nicio legătură cu celelalte jocuri, fiind plasat doar în Liberty City (New York), lafel ca și Grand Theft Auto 3.


Încă un lucru despre care avem dubii, este acela legat de anul jocului. Adică, cum poate un joc ca și Grand Theft Auto (Marea ciordeală de mașini), care doar prin titlu ne induce ideea de acțiune și de modernism, să fie interesant și deasemenea frumos, în anul 1899? Adică, din câte știm noi, în 1899 nu prea erau mașini, decât câteva, în mare parte erau căruțe, biciclete și desigur caii care serveau transportul oamenilor. Deci, dintr-un motiv, acest GTA nu are cum să fie plasat în anul 1899, dar știți cum este, niciodată să nu spui niciodată.

Preferăm să credem că aceasta este o pură coincidență, și desigur, că povestea acestui GTA nu va avea nici cea mai mică legătură cu anul 1899, și cu clasicismul. Până când cei de la Rockstar vor lansa trailer-ul pe data de 2 Noiembrie, adică săptămâna viitoare, putem doar să așteptăm, și desigur să ne rugăm și să sperăm că acțiunea jocului va avea loc în timpul prezent, sau în cel mai rău caz, cu câțiva ani înainte.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".