Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 octombrie 2011

FIFA 2012 înregistrează 3,2 milioane de copii vândute în prima săptămână







După cum ştiaţi, FIFA 12 tocmai s-a lansat de o săptămână pentru majoritatea consolelor, reuşind să înregistreze un record, în prima săptămână cei de la EA au reuşit să vândă 3,2 milioane de copii digitale ale lui FIFA 12, reuşind să fie cel mai vândut joc în prima săptămână din toate jocurile de sport.

Tot cei de la EA Games ne-au pus la dispoziţie câteva statistici care sună cam aşa:

  • FIFA 12 s-a vândut în 879,000 unităţi pentru iPhone şi iPad
  • Pe data de 1 Octombrie serverele FIFA 12 au fost super-solicitate cu modul de joc online prezent în FIFA 2012
  • Tot pe data de 1 Octombrie, aceştia au mai înregistrat un record: 1 Octombrie a fost cea mai ocupată zi din istoria celor de la EA Games, fiind jucate până la 8 milioane de sesiuni de jocuri multiplayer, desigur, aceste sesiuni aparţinându-i lui FIFA 12
Din aceste lucruri, putem să deducem următorul lucru: lansarea lui FIFA Street va fi una foarte mediatizată, presmiţind că acesta va înregistra noi recorduri pentru cei de la EA Games.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. cum pot juca fifa 2012 online{eu l-am downloadnat de pe pyrate bay e reloaded}

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu poți cu versiunea piratată pe care o ai! Cel mai simplu mod de a juca FIFA 2012 online este să-l cumperi original.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".