Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 octombrie 2011

Un nou joc din seria Sherlock Holmes își va face apariția







După cum vă spune și titlul, un nou joc din faimoasa serie a detectivului numit Sherlock Holmes își va face apariția, noul titlu fiind intitulat Testamentul lui Sherlock Holmes (The Testament of Sherlock Holmes), urmând să se lanseze pentru Xbox 360, PlayStation 3 și desigur, pentru PC, fiind dezvoltat de către Frogwares, care va urma să fie publicat de catre Focus Home Interactive ( cei care au fost responsabili și pentru lansarea seriei Runaway, o serie foarte frumoasa de jocuri de tip point`n`click), urmând să fie lansat în decursul anului viitor.

După cum putem observa din trailer, vom putea rezolva misterele multor cazuri, trebuind să ne punem mintea la contribuție și să luăm în seama până și cel mai mic detaliu, punându-ne ca de fiecare dată în pielea lui Sherlock Holmes, și aducându-ne cazuri și mistere noi de rezolvat, dar și o poveste care va sta în spatele tuturor acestor cazuri și mistere. La sfârșitul trailer-ului, putem observa cu stupoare că ni-se prezeintă un mormânt, iar numele gravat pe acesta, este al lui Sherlock Holmes. Acest sfârșit de trailer a pus multe semne de întrbare: oare chiar Sherlock Holmes va muri în aceast joc, sau este doar un truc pentru a putea rezolva un caz de-al lui? Ei bine, până când jocul își va face apariția, vă lăsăm cu câteva imagini, și desigur cu câteva materiale video despre acest joc.

Acesta este trailer-ul în care este prezentat mormântul lui Sherlock Holmes.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".