Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 octombrie 2011

Păreri pro şi contra despre lansarea Xbox 720







În urmă cu 2 ani, giganta companie Microsoft, este de prisos sa mai spunem ce a facut pentru lumea gameing-ului, pc-ului şi a consoalelor, anunţă lansarea unei console puse sub denumirea de Xbox 720.

Un lucru foarte interesant este că precedentele consoale Microsoft, spre uimirea multor oameni din lumea largă şi nu numai, au avut un succes răsunător atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional, la nivel mondial.
Xbox 360 a fost denumirea primei console cu adevărat impresionantă concepută de Microsoft. Un design desăvârşit, un procesor si o placă video ca să zic aşa “perfecte” dar şi conexiunea la orice platforma TV existentă la vremea respectivă şi la ora actuală. Însă până a ajunge la Xbox 720 câţiva ani mai tarziu s-au făcut multe cercetări în materie de gameing, procesoare şi plăci video.

Deasemenea descoperire răsunatoare în lumea consoalelor au avut loc şi multe lucruri noi şi extrem de interesante au fost concepute şi lansate pe parcursul timpului. Însă această discuţie este de prisos şi ar trebui să trecem la adevăratul subiect: Xbox 720.

Cu un design mai slim, şi sincer nu foarte schimbat de consola Xbox 360, însă cu o capacitate a HDD, a plăcii video şi a procesorului, în termeni mult mai mari faţă de precedentele componente, cei de la Microsoft lansează o stire extraordinara: lansarea Xbox 720.

Însă acest lucru nu a fost planificat în timp scurt, aşa cum ar fi trebuit, ci în timp lung pentru că spre nefericirea noastră, şi în ziua de azi Xbox 720 rămâne doar un “mit”.

Mulţi oameni din lumea gameing-ului şi a consolelor au îmbrăţişat ideea Xbox 720 ca fiind o idee absolut genială, asta nu neapărat din punct de vedere economic, ci din punct de vedere al popularităţii Xbox şi deasemenea Microsoft.

Tot timpul pe parcursuul acestor 2 ani s-au gesticulat multe despre lansare, au apărut o infinitate de ştiri, toate având o părere bună dar foarte multe şi cu o părere proastă despre Xbox 720, şi în speţă despre Microsoft, pentru că daca nu ar fi fost Microsoft nu ar fi existat nici până în ziua de astăzi consola Xbox.

Pe toate site-urile de specialitate în console, pc-uri şi jocuri, au apărut diferite ştiri cum că Xbox 720 nu a fost lansat încă din cauza marketing-ului. Însă sincer, din puncul nostru de vedere acestea au fost doar nişte zvonuri venite din partea oamenilor care nu doreau ca Xbox 720 şi în acelaşi timp Microsoft să se detaşeze in fruntea ierarhii gameing-ului.

Un lucru foarte interesent este că odată cu venirea crizei financiare, cum sigur aţi bănuit, mulţi oameni din “industria” consolelor, au pus mâna pe nişte articole total false cum că Microsoft ar fi dat faliment şi din această cauză nu s-ar fi lansat consola Xbox 720.

Insa au fost nişte zvonuri de prisos, care nu au avut absolut nicio relativitate în lumea consolelor.

Una peste alta, pot spune că cel puţin din punctul meu de vedere, cei de la Microsoft nu au fost deloc hotărâţi în privinţa lansării Xbox-ului 720. Şi deasemenea, nu putem decât să aşteptăm în continuare cu sufletul la gură acea zi “mare”, în care va fi lansat Xbox 720.

O dată estimată pentru lansarea acestuia, ar fi între anii 2013-2015, evident, fiind cam mult timp de aşteptat.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".