Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 iunie 2011

ARTICOL: Cele mai noi filme din 2011

Unul dintrle cele mai noi filme din anului 2011 a fost lansat pe 18 mai. El se numeste Piratii din Caraibe. Partea a-4-a a acestui film minunat anunta o adevarata aventura care il are dinou in prim plan pe actorul american Jhony Deep. Deasemena o surpriza in acest film o constituie actrita Jennifer Lopez, care a acceptat cooperarea la partea a-4-a a seriei Piratii din Caraibe. Sper ca filmul sa fie foarte palpitant, si dasemenea sa va placa la toti. Din punctul meu de vedere regizorul serieie Piratii din Caraibe ar trebui sa coontinue seria, deoarce castgurile pe plan economic si nu doar au fost foarte marete la cele 3 filme antecedente.

Un alt film foarte interesant ar fi RIO.  Numele nu suna foarte cunoscut, dar in prim plan sunt niste pasari foarte colorate. In principiu foarte multi papagali. Actiunea se desfasoara in Brazilia si are la baza animatia. Din punctul meu de vedere este un film foarte bine gandit de toata echipa si in special de regizorul Carlos Saldanha, el a creat si filmul Epoca de gheata

Kung Fu Panda 2. Po trăieşte acum o viaţă liniştită, cunoscut ca legendarul luptător dragon. Alături de maeştrii în artele marţiale Cei Cinci Furioşi, protejează Valea de orice pericol, doar că pacea tuturor este ameninţată de un inamic formidabil. Acesta plănuieşte să folosească o armă de neoprit pentru a cuceri întreaga Chină şi a şterge tradiţia kung fu de pe faţa pământului. Numai Po şi prietenii săi pot înfrunta această ameninţare, iar principalul atu al eroului va fi chiar originea sa misterioasă.

Thor. Puternicul şi arogantul războinic Thor este izgonit în afara graniţelor tărâmului fantastic Asgard, drept pedeapsă pentru faptele sale nesăbuite, şi trimis să trăiască pe Pământ, printre oameni, ajungând în scurt timp unul dintre cei mai destoinici protectori ai acestora. Filmul e bazat pe benzile desenate Marvel, cu acelaşi nume, create de Stan Lee, Larry Lieber şi Jack Kirby.

Primul film primeste din partea mea nota 10, deoarece pe langa ca este filmat 3D, si nu este filmat clasic si apoi convertit este un film cu o actiune foarte interesanta.

RIO primeste nota 8.5 deoarece nu este un film cu foarte multe noutati in materie de animatie, insa grafica si personajele foarte haioase ridica nota filmului.

Kung Fu Panda 2 primeste nota 9, fiind o foarte buna continuare pentru prima parte, si nu doar din punct de vedere al povesti ci si din punct de vedere al efectelor speciale si al graficii.

Si nu in ultimul rand Thor primeste nota 9.5, deoarece povestea legendarului Thor apare in sfarsit in cinematografe, dar cu un mare stil din toate punctele de vedere.

Sper ca sa va placa mini descrierea noilor filme din 2011.

 

 Scris de: Balta Rares| 02.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".