Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 iunie 2011

PREVIEW: PES 12


PES 2012 v-a aparea in toamna anului 2011 si probabil nu v-a avea foarte multe schimbari fata de  PES 2011. PES 2011 a avut o schimbare radicala fata de jocurile precedente Pes. Din absolut toate punctele, grafica, gameplay, sonorizare, etc.

Sper ca PES 2012 sa aduca mai multe plusuri la lucrurile mentionate mai sus. Deasemenea as spera ca grafica stadioanelor si a suporterilor sa fie radical schimbata, deoarece acesta este un minus care a scazut destul de mult din nota jocului PES 2011.

Un minus nu foarte mare dar care trebuie schimbat, este gameplayul extraordinar de real, insa cand spun real nu va ganditit la un plus deoarece, la mare majoritate a suturilor si a paselor mingea se duce prea tare sau mult prea incet, un alt minus ar fi acordare foarte grea al penaltiurilor in caz de hent in careu.

Toate aceste fiind spuse, sper ca PES 2012 sa revolutioneze lumea fotbalului virtual din toate punctele de vedere.

Pes 2012 este un joc dezvoltat de Konami Computer Entertainment, urmand sa fie publicat de Konami.

Nota provizorie: 9/10




Scris de: Balta Rares| 07.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".