Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 iunie 2011

ARTICOL: Stapanul Inelelor: Cele doua turnuri

Stapanul Intelelor: Cele 2 turnuri este partea a2a a trilogiei Stapanul Inelelor.
Frodo si Sam se afla dinou in centrul atentiei incercand sa duca inelul blestemat spre Muntele de foc, insa in drumul lor cei 2 hobiti intalnind o creatura nemaivazuta pe nume Smeagol. Smeagol fusese cu mult timp in urma si el un hobit, insa el a gasit inelul intr-un lac si la tinut pentru el. A fost izgonit din satul sau natal, si si-a petrecut restul aniilor in munti transformandu-se  dintr-un hobit intr-o creatura oribila.

In schimb pe celalalt front Aragorn, Legolas si Gimli continua sa urmareasca ostirea de Orci care i-au capturat pe Merry si Pipin. Cei 3 merg fara incetare de mai bine de 2 zile si se apropie foarte mult de Orci. Mai spre seara Orci fac un popas langa o padure si aprind un foc imens. In acel moment apare o adevarata discutie intre conducatorul ostirii si cel mai puternic Orc din ostire. Acesta vroia sai manance de vii pe cei 2 hobiti, insa conducatorul ostirii nu era deacord cu acest lucru.

Intre timp discutia a persistat, si un grup de calaretii inarmati cu sulite si sabii au atacat ostirea de Orci. Merry si Pipin au reusit sa se strecoare pintre picioarele cailor si spre fericirea lor au reusit sa intre in padurea deasa numit Fargon. Lupta dintre Orci si calaretii se termina spre rasaritul soarelui, calaretii iesind invingatori. Aragorn, Legolas si Gimli ajungand la locul faptei au constatat ca cei 2 hobiti au ajuns in padurea deasa a Fargonului.

Intre timp Frodo si Sam erau purtati de catre Smeagol pe cele mai intunecate carari in drumul lor spre Poarta Neagra. Pe tinuturile Gondorului regele era slabit de puteri, din cauza unei vraji facute de asa zisul lui prieten Grima. Care vroia sa puna stapanire pe taramul Gondorului.

Merry si Pipin erau urmariti prin padurea Fangorului de un Orc care vroia cu disperare sai manance pe cei 2 hobiti. Ei se urcasera intr-un copac care la un moment dat o luase din loc lasandui pe cei 2 hobiti cu gura cascata. Intre timp Aragorn, Legolas si Gimli plecasera pe urma lor prin padurea deasa a Fangorului. La un moment data in fata lor are sa apara o lumina alba foarte puternica care ii orbeste. In spatele ei era Gandal cel Sur care spre mirarea lor era inca in viata dupa duelul pe viata si pe moarte din barlog.

Cei 4 plecara spre castelul regelui Gondorului, unde aveau sal vindece pe acesta si sai duca veste foarte trista ca armata raului se indreapta spre Gondor cu 10.000 de orci. Atunci Gandalf a mobilizat lumea sa plece spre Vagauna lui Helm, acolo unde are sa se tina razboiul. Cei 10.000 de Orci se pusera pe pozitii, asteptand cel mai mic semn de a incepe razboiul din partea luptatorilor Gondorului. Un arcas scapa o sageata intr-un Orc, iar inevitabilul se intampla. Razboiul incepuse.

Filmul este regizat in anul 2002 de acelasi Peter Jackson si este o excelenta continuare pentru prima parte. Filmul a fost nominalizat pentru premiile Oscar in anul respectiv.

Nota: 10/10





Scris de: Balta Rares| 05.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".