Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 iunie 2011

REVIEW: Avatar: The Game

Avatar The Game este dupa cum spune si titlul, jocul facut dupa filmul Avatar, fiind dezvoltat de Ubisoft Montreal, si publicat de Ubisoft, folosind engine-ul Dunia, fiind lansat pentru PlayStation3, XBOX360, Microsoft Windows(PC), Wii, PlayStation Portable, Nintendo DS, iPhone si Java ME, fiind lansat pe data de 1 Decembrie 2009 pentru PlayStation3, XBOX360, PC, Wii si Nintendo DS, iar pe data de 8 Decembrie 2009 pentru PlayStaion Portable, fiind un TPS, Action, Adventure(Third person shooter), fiind notat de ESRB cu T(Teens), iar de PEGI cu 12+.

Grafica jocul a fost asemanatoarea cu cea din film, elementele grafice fiind exact ca aceleasi din filmul Avatar, oferindu-ne posibilitatea de a explora lumea din Avatar, dintr-un punct in altul, putand descoperii universul Avatar-ului, toate creaturile care traiesc in Avatar, si nu in ultimul rand, putandu-l sa-l jucam 3D, doar activand o simpla optiune a jocului, care se activeaza din optiuni, si ne face jocul in 3D, ceea ce noua ni s-a parut o chestier interesanta, nemai observand pana acum la alte jocuri aceasta optiune, de a face jocul 3D, din setarile acestuia.

Povestea jocului nu prea a excelat, asteptandu-ne sa fie exact ca si in film, acelasi curs al actiunii, aceleasi evenimente si aceleasi lucruri sa se intample, dar, ca sa nu fim chiar exagerati, jocul a avut cat de cat o poveste cam in genul la cea din film, dar, mentionam, ca povestea nu a fost cea din film, ci una cu elementele din film, si cateva evenimente care s-au intamplat si in film, dar a fost cat de cat acceptabila.

Gameplay-ul a fost foarte frumos, putand dupa cum am mai spus sa explorezi lumea din Avatar, avand la dispozitie o gramada de upgrade-uri, costume, arme, si multe lucruri care iti imbunatateau abilitatile de lupta, viata, viteza, si tot ce tinea de caracterul tau. Monstrii au fost lafel ca cei din film, luptandu-te cu ei, in unele misiuni, sau in altele trebuind sa-i salvezi, omorand monstrii care le amenintau linistea, avand unele misiuni mai grele sau mai usoare.

Efectele sonore au fost si acestea frumoase, dandu-ti senzatia ca te chiar afli in mediul Avatar, fiind multe efecte sonore, frumoase, iar la acest punct, neavand ce sa reprosam jocului, deoarece a reusit sa faca o treaba buna cu efectele sonore.

In concluzie, jocul are o grafica frumoasa, efecte sonore frumoase, gameplay frumos, dar, cel mai esential lucru, care trebuia sa-l aiba lipseste, acela fiind povestea, nefiind povestea din film, ci una facuta de ei, si scurtata, deci, noi ii acordam nota 7.

Nota: 7/10





Scris de: Isar Catalin| 14.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".