Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 iunie 2011

REVIEW: Prototype

Prototype este un joc dezvoltat de Radical Entertainment si publicat de Activision, folosind engine-ul Titanium, fiind creat pentru XBOX 360, PlayStation 3 si Microsoft Windows, fiind lansat pe data de 9 Iunie 2009, fiind un Open World Action, avand decat modul Single-Player, fiind notat de ESRB cu M(Mature) si de PEGI cu 18+.

Grafica jocului este una foarte bine realizata, folosind multe elemente violente, sangele fiind present in majoritatea jocului, multe ruine, multa violent, mult carnagiu prezentandu-ne grafica, fiind un joc foarte violent si destructive, majoritatea elementelor grafice axandu-se pe aceste lucruri, majoritatea culorilor fiind culori inchise, predominand in acest joc, dar desigur, si culorile deschise sunt prezente in joc, dar dupa cum v-am spus, elementele violente sunt foarte prezente, fiind un joc cu o violenta iesita din comun, acest element facand jocul extraordinar, elementele acestuia imbinandu-se perfect cu stilul jocului si cu grafica.

Povestea jocului este una foarte bine scrisa, fiind SF, si personajul principal fiind tot SF. Personajul principal numindu-se Alex Mercer, un mutant care putea sa-si transforme membrele in orice instrument vroia, distrugand tot orasul, putand sa ia infatisarea altor oameni, transformandu-se in diferiti monstri. Povestea incepe cu Alex Mercer, care se afla intr-o morga a companiei Gentek, o companie genetic aflata in Manhattan,  unde acestia aveau sa faca experimente pe el, dar Alex pleaca, si este urmarit si vanat de fortele militare, acestia vrand sa-l prinda, deoarece el a scapat. Mai tarziu, acesta descopera ca detine puteri uluitoare, ca super puterea umana, viteza, agilitate, rezistenta si durabilitate, putand face fata oricarui atac military care acestia il planuiau inpotriva lui, reusind sa supravietuiasca.

Gameplay-ul este un punct forte al acestui joc, putandu-te sa te plimbi prin New York linistit, sa te transformi in oamenii din apropierea ta, sa distrugi tot ce iti sta in cale, sa sari de pe o cladire pe alta, sa alergi pe cladiri, sau pur si simplu sa explorezi New York-ul, observand peisaje extraordinare, si lucruri extraordinare, putand sa te lupti cu fortele ordinii, politia, militarii, si chiar elicopterele militare, care vor incerca sa te omoare.

Cerintele de sistem ale jocului sunt foarte mici, jocul fiind bine optimizat, putand sa-l jucam linistiti pe un sistem cat de cat decent, neintalnind probleme, iar pentru o experienta cat mai uimitoare si frumoasa, va sfatuim sa-l jucati cu toate setarile la High.

Cerinte Minime    
             
Sistem de operare – Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Procesor – Intel Core 2 Duo 1.86GHz sau AMD Athlon 64 X2 4000+ sau mai bun
Memorie ram – 1GB pe RAM
DirectX – DirectX 9.0c
Placa video – Placa video de 256MB cu Shader Model 3.0, nVidia GeForce 7800GT 256MB sau ATi Radeon X1800 256MB sau mai buna
Hard-disk – 8GB spatiu liber
Altele – Placa audio compatibila cu DirectX 9.0c si DVD-ROM

Cerinte Recomandate

Sistem de operare –  Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Procesor – Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz sau AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
Memorie ram – 2GB pe RAM
DirectX – DirectX 9.0c
Placa video – Placa video nVidia GeForce 7800 GS sau ATi Radeon X1800 cu 256MB sau mai buna
Hard Disk – 8GB spatiu liber
Altele – Placa audio compatibila cu DirectX 9.0c si DVD-ROM

In concluzie, jocul este unul foarte bun, iar de la noi primeste nota 9.5, reusind sa se plaseze in topul jocurilor bune.

Nota: 9.5/10






Scris de: Isar Catalin| 18.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".