Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 iunie 2011

REVIEW: Wolfenstein


Wolfenstein este recentul joc lansat, facand parte din seria Wolfenstein, fiind dezvoltat de Raven Software, id Software si Pi Studios, fiind publicat de Activision Blizzard si Steam, folosind engine-ul id Tech 4 si Havok, fiind lansat pentru Microsoft Windows, XBOX 360 si PlayStation 3 pe data de 18 August 2009, fiind un FPS, avand atat Single-Player cat si Multi-Player, fiind notat de ESRB cu M(Mature) si de PEGI cu 18+.

Grafica jocului este destul de bine realizata, putand fi un adversar potent pentru Call of Duty, fiind foarte bine realizata, texturile fiind foarte bine realizate, avand o definitie si o calitate foarte mare, personajele fiind foarte pline de viata, observandu-se cat de mult a evoluat tehnologia, expresiile faciale ale personajelor fiind mai realistice, textura si rendarea acestora fiind si ea una foarte bine realizata, facandu-te sa vrei sa termin jocul cat mai repede, in sensul bun, pentru a-l lua din nou de la inceput.

Povestea este una foarte interesanta, tu fiind pus in pielea Agentului B.J. Blazkowicz, povestea fiind una tipica seriei Wolfenstein, fiind vorba despre nazisti, dar de data aceasta, in rolul principal fiind un obiect mistic, pe care nazisti il vroia, deoarece acesta iti dadea 4 puteri diferite, reusind sa te faca mult mai puternic si mai invincibil, reusind sa iti elimini dusmanii mult mai repede, acestia nemaifiind problema principala.

Gameplay-ul jocului este destul de bun, fiind vorba de un FPS(First Person Shooter), avand la dispozitie o gramada de arme, si, dupa cum v-am spus, un obiect mistic, fiind vorba despre un medallion, care de fiecare data cand il activai intrai intr-o dimensiune numita Veil, care este o bariera intre aceasta dimensiune si dimensiunea Black Sun, puterea pe care nazistii vroiau sa o stapaneasca. Multe obiecte putand sa le culegi, fiind vorba despre Gold, Intelligence si Tomes of Power, care te ajutau in avansarea povestii acestui joc.

Cerintele jocului sunt destul de mici, vorbind despre un joc cu o grafica uimitoare ca acestuia, fiind foarte bine optimizat.

Cerinte de sistem

Sistem de operare – Windows XP sau Windows Vista
Procesor – Intel Pentium 4 3.2GHz sau AMD Athlon 64 3400+
Memorieram – 1GB pe RAM
DirectX – DirectX 9.0c
Placa video – Placa video de 256MB nVidia GeForce 6800GT, ATi Radeon X800 cu Pixel Shader 2.0 sau mai buna
Hard-disk – 8GB spatiu liber
Altele – Placa audio compatibila cu DirectX 9.0c si DVD-ROM

In concluzie, jocul primeste de la noi nota 9, povestea fiind putin mai slaba, dar in rest fiind totul ok.

Nota: 9/10






Scris de: Isar Catalin| 21.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".