Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 iunie 2011

REVIEW: God of War 1


God of War 1 este continuarea jocului God of War Chains of Olympus, insa pe alta platforma de console mai exact pe Play Station 2. Insa God of War 1 nu are nicio legatura cu precedentul joc God of War. De aceasta data Kratos, dupa 10 ani de suferinte se arunca in gol depe muntele olimp.

El se afla pe un vapor, in Marea Egee. El are sa se infrunte cu multe greutati, mai ales ca va infrunta un mare monstru al marilor. El va invinge si va elibera statuia lui Atena, care va prinde viata. Ea il trimite pe Kratos in mijlocul marii Egee, acolo unde va avea de aface cu cele mai grele provocari din viata lui.
Acolo Kratos reuseste sa o elibereze pe fiica Atenei,, insa asta dupa o lunga lupta cu monstri. Atunci el si-a amintit de sotia lui care l-a parasit, cand Kratos s-a dus in razboi impotriva Persicilor. Sotia lui Kratos a treecut de partea raului, el neiertandui asta niciodata. Ea avea sa-i dea cheia catre un oras din desert lui Kratos.

Acolo avea iarasi sa se intalneasca cu Atena. Ea i-a increditat lui Kratos o serie de misiuni, daca el le va respecta, il va gasi pe Atlas in mijlocul desertului. Atlas poarta pe spatele lui un oras unde se afla niste secrete de neimaginat. El are sa se infrunte cu sirene care canta si care ii vor distruge mintea, dar si cu monstri imensi, care ii vor da mult de munca.

El avea sa ajunga intr-un templu numit Inelel Pandorei, unde al trebuie sa iasa doar cu ajutorul unor harti care la va gasi foarte greu, in incapari foarte greu de descuiat.  Dupa ce va iesi de acolo el va innota intr-un oras subteran catre un taram numit Euryale. Acolo el va ajunge la amfiteatrul sotiei regelui apelor Poseydon.

Cand va reusi sa iasa din Euryale, el o va lua pe un culuar unde va fi atacat furibund de niste bolovani de foc imensi. Kratos  o sa intre intr-o usa din perete, insa acea usa va fi foarte greu de gasit, asa ca atentie! Urmarind acel drum Kratos va ajunge pe niste schele la o foarte mare inaltime de pamant, unde va fi atacat de diferite lance.

Dupa ce va reusi sa scape de acele lance, intr-o incapere, el va intalni un monstru absolut mirific. Un monstru imens care este echipat cu casca si sufla foc. Un monstru al focului. Totul se termina pentru Kratos cand vede lumina soarelui. La suprafata se intalneste cu un om vultur care ii prezice sfarsitul lumi.

Jocul este dezvoltat de SCE Santa Monica Studios si promovat de Sony.

Nota: 9.2/10







Scris de: Balta Rares| 10.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. Interesant review, insa ai grija cand mai scrii fiindca te repeti.(nu o lua ca pe ceva rau ci ca pe o critica constructiva).

    RăspundețiȘtergere
  2. Îți mulțumim pentru sfat. Acesta este un review vechi, și prostr construit. Pentru a putea citi ceva cu adevărat interesant, alege de la gadget-ul cu ultimele review-uri, un review, și citește-l cu plăcere.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".