Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 iunie 2011

REVIEW: Ea Sports MMA


Ea Sports MMA este un joc care dupa nume dezvaluie foarte multe lucruri. Cum ar fi ca este primul joc pentru consola Xbox 360 care are in prim plan sportul numit MMA pe limba oricui Mixed Martial Arts.
Jocul il are in centrul atentiei pe faimosul luptator Randy Couture. Grafica este absolu extraordinara, insa si gameplayul este foarte frumos. Luptatorul tau poate face meciuri asa numite exhibition, dar poti incepe si o cariera care iti poate aduce luptatorul de la gradul de incepator la gradul de profesionist.

Daca ar fi sa vorbim de grafica nu sunt foarte multe lucruri de zis, insa acele lucruri putine sunt foarte inovatoare si foarte importante. Grafica luptatorilo duce pana la cele mai mici detali de la tatuaje pana la parul depe piept. Un lucru foarte interesant in jocurile de sport.

Miscarile din timpul meciurilor sunt extrem de variate de la lovituri de genunchi sau cap pana la lovituri de picior sau pumn. Totul este practic extras din realitate, la prima vedere nu ai spune ca este un joc pe calculator. Insa deasemenea este foarte greu sa controlozi jucatorul deoarece sunt foarte multe controale si foarte multe combinatii.

Meniul este foarte asemanator cu al jocului UFC Undispudet 2010, care dasemena il puteti gasi pe siteul nostru. Foarte multe lucruri sunt asemanatoare cu UFC, nu neaparat pentru ca sunt copiate, ci pantru ca jcourile sunt facut aproximativ in aceasi perioada si pentru ca cele doua sporturi seamana oarecum.

Ce v-as mai putea spune despre MMA este ca, merita jucat din toate punctele de vedere.
Ea Sports MMA este un joc care exista doar pe consola xbox 360 dar este folosit si pe sistemul de operare apple, mai exact pe iPhone, iPod si iPad.

Jocul este creat de Ea Sports si lansat de aceasi Ea Sports, care nu sa sfiit sa dea tot ce este mai bun pentru aceste joc. Din puctul meu de vedere este un joc foarte frumos care te transpune din realitate in lumea MMA ( lumea artelor martiale combinate ).

P.s: Sper ca cei de la Ea Sports sa mai creeze jocuri MMA si in viitorul apropiat, cu o grafica mai buna, si cu lucruri noi si foarte interesante.

Nota: 9.5/10




Scris de: Balta Rares| 10.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".