Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 iunie 2011

PREVIEW: Spider-Man Edge of Time

Spider-Man: Edge of Time este noul titlu care continua seria de jocuri Spider-Man, fiind dezvoltat de Beenox, urmand sa fie publicat de Activision, scriitorul acestui joc fiind Peter David, urmand sa fie lansat pentru XBOX360, PlayStation3, Microsoft Windos(PC), Nintendo Wii, Nintendo DS si Nintendo 3DS, in toamna anului 2011, fiind un joc actiune-aventura, si fiind distribuit pe DVD, Blu-Ray Disc, Game Card, Wii Optical Disc.

Jocul ni-l pune ca personaj principal, ca de fiecare data, pe Spider-Man, dar de data aceasta fiind doar 2 dimensiuni, acestea fiind Amazing Spider-Man(cel normal) si 2099(cel din viitor), urmand sa fie o alianta intre aceste 2 dimensiuni, luptandu-se impotriva rau facatorilor.

Nota provizorie pe care echipa noastre o acroda acestui joc, este 10, povestea fiind deosebita, grafica mai deosebita, iar grafica aducandu-ne in galaxia Spider-Man.

Nota provizorie: 10/10





Scris de: Isar Catalin| 08.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".