Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 iunie 2011

PREVIEW: FIFA 12


Asa cum va asteptati, Fifa 2012 va fi schimbata radical fata de Fifa 2011, insa nu este chiar asa. Cei de la Ea Sports au anuntat, si nu doar verbal  ci si video. Cu cateva zile in urma cei de la Ea Sports au postat un videoclip pe siteul oficial, din care se deducea ca Fifa 2012 nu v-a fi schimbat fata de Fifa 2011 decat din punc de vedere al efectelor si din punct de vedere al realismului.

Eu sincer sper ca pe parcurs sa apara si alte schimbari, nu neaparat majore dar schimbari care sa faca jocul mai cautat si mai indragit de oameni. Totusi Ea Sports a facut in hop foarte mare in anul 2011, grafica si efectele jocurilor create in acea vreme au fost cu mult peste jocurile create in 2010.

Insa nu Fifa 2012 nu cere prea mult, cel putin pana acum, sper sa mai fie schimbari si cei de la Ea Sports sa ne aduca un joc nemaipomenit.

Nota provizorie: 8.5\10





Scris de: Balta Rares| 03.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".