Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 iunie 2011

REVIEW: FIFA World Cup 2006

Fifa world cup 2006: Germany, este un joc foarte interesant si frmos care a starnit lumea fotbalului virtual. In anul 2006 cu putin inaintea campionatului mondial cei de la Ea Sports au reusit sa lanseze pe piata Fifa world cup 2006. Din punct de vedere al graficii, nu o duce foarte bine deoarece, nici anul 2006 nu a fost prea prielnic.

Ca sa zic asa, sonorizarea a fost mai de doamne ajuta si gameplayul, ambele fiind foarte reale. Meniul, foarte asemanator cu Fifa 2006, insa fiind un joc doar cu echipe nationale, a fost putin adaptat. Un plus imens pentru joc este numarul foarte mare de echipe nationale, prezente depe absolut toate continentele.

Grafica stadioanelor si a suporterilor lasa de dorit, insa grafica jucatorilor, nu este chiar execrabila, chiar din potriva este cat de cat detaliata. Cear mai fi de spus despre Fifa world cup 2006 este ca, stadioanele poarta numele reale, spre deosebre de Fifa 2006 care are foarte multe stadioane denumite de cei de la Ea Sports.

Deasemenea jucatorii sunt foarte diferiti, avand fiecare xp lui ( gradul de joc ). Jucatorii sunt selectionati exact ca in realitate, si fiecare echipa are un numar fix de jucatori, ca si in realitate, el incandrandu-se intre 24 si 30 de jucatorii.

Jocul a fost lansat de Ea Sports si creat tot de cei de la Ea Sports. Initial a fost facut pentru PC, insa pe parcurs a aparut si versiunea de PS2, PS3, XBOX, PSP, etc. 

Mai jos veti avea o rubrica cu sistemul de operare minim pentru joc:

Cerinte Minime

Sistem de operare – Windows 2000, Windows XP
Procesor – Procesor de 1.3GHz
Memorie ram – 256MB pe RAM
DirectX – DirectX 9.0c
Placa Video – ATi Radeon 7500 32MB sau nVidia GeForce 2 clasa MX
Altele – 8x DVD-ROM si Placa audio compatibila cu DirectX.
Hard Disk – 2.7 GB liberi

Cerinte Recomandate

Sistem de operare – Windows 2000, Windows XP
Procesor – Procesor de 1.3GHz
Memorie ram – 512MB pe RAM
DirectX – DirectX 9.0c
Placa Video – ATi Radeon 7500 32MB sau nVidia GeForce 2 clasa MX
Altele – 8x DVD-ROM si Placa audio compatibila cu DirectX.
Hard Disk – 2.7 GB liberi
 

Nota acordata de noi pentru Fifa World Cup 2006: Germany este: 7

Nota: 7/10




Scris de: Balta Rares| 16.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".