Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 iunie 2011

REVIEW: Juiced 1

Juiced 1 este un joc cu curse de masini, dezvoltat de Juice Games si publicat de THQ, fiind facut pentru Microsoft Windows, PlayStation 2, XBOX si Mobile, fiind lansat pe data de 13 Iunie 2005, avand atat Single-Player cat si Multi-Player, fiind notat de ESRB cu T(Teen) si de PEGI cu 12+.

Grafica jocului este cat de cat acceptabila, elementele graficii fiind prezentabile, putand juca acest joc cu grafica lui, dar, din pacate nefiind chiar foarte mult dezvoltata, unele texturi fiind foarte prost create, dar, in mare parte, textura si rendarea masinilor din joc este una foarte bine facuta, axandu-se mai mult pe asta, masinile fiind foarte bine modelate si texturate, aratand exact ca cele din realitate, plus ca, jocul are licente pentru masini, deci, un joc de tip racing foarte frumos, cu un tuning foarte mult dezvoltat, reusind sa-ti creeze o impresie buna, din primele minute in care il joci.

Gameplay-ul jocului este un pic cam la pamant, controlul masinii cu tastatura fiind foarte execrabil, din greu putand sa stapanesti masina, sa nu intre in toti parapetii, si cu un efort foarte mare sa castigi o cursa, deoarece controlul masini fiind foarte dezavantajos pentru tine, dar pentru ceilalti oponenti fiind foarte avantajos, deoarece tu intri in toti parapetii. Bine, daca ai un pic de experienta, o sa te obisnuiesti repede cu controlul jocului, fiind foarte usor de condus deabia dupa ce te obisnuiesti, si credeti-ne ca o sa va ia putin mai mult timp ca sa va obisnuiti foarte bine cu controlul masinilor.

Jocul nu are o poveste aparte, fiind aceiasi poveste de baza care apar in majoritatea jocurilor de tip Racing, fiind acea poveste clasica, de a-ti lua o masina, a o tuna, si a incepe sa faci curse cu ea, urmand sa castigi toate cursele pe care le-ai facut, si sa devii cel mai bun pilot, avand o masina tunata, puternica si campioana.

Cam povestea aceasta a adoptat-o Juiced 1, prima data luandu-ti o masina de la fiare vechi, sau daca ai mai multi bani la mana a 2a, performantele ei fiind foarte slabe, deoarece masina a fost folosita, dar pentru inceput merge.

Efectele sonore nu prea ne-au placut, dar avand in vedere ca este vorba de un joc din anul 2005, putem sa spunem ca trecem cu vederea peste acest minus, dar din pacate, neputand sa nu iti dai seama ca efectele sonore nu sunt chiar extraordinare, dar dupa cum am mai spus, pentru un joc din anul 2005, merge.

Acum, am sa va spunem cerintele de sistem, iar dupa am sa va spunem concluzia noastra, si nota pe care i-o acordam acestui joc:

Cerinte Minime

Sistem de operare – Windows 98, Windows Millenium, Windows XP, Windows 2000
Procesor – Intel Pentium III sau AMD Athlon sau AMD Duron de 933MHz
Memorie ram – 256MB pe RAM
DirectX – DirectX 9.0c
Placa Video – nVidia GeForce 2 sau ATi Radeon 8500 de 32MB
Altele – CD-ROM si Placa audio compatibila cu DirectX

Cerinte recomandate

Procesor – Intel Pentium III sau AMD Athlon sau AMD Duron de 1.7GHz
Memorie ram – 256MB pe RAM
DirectX – DirectX 9.0c
Placa Video – nVidia GeForce FX sau ATi Radeon 9700 de 64MB
Altele – DVD-Rom si Placa audio compatibila cu DirectX

In concluzie, jocul nu foloseste foarte multe resurse, fiind foarte bine optimizat, iar noi, ii acordam nota 6.5, fiind foarte mult scazuta de controlul masinilor si de grafica pe care jocul o are, in comparatie cu alte jocuri de tip racing aparute in anul 2005.

Nota: 6.5/10




Scris de: Isar Catalin| 16.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".