Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 iunie 2011

PREVIEW: Batman Arkham City


Batman Arkham City este continuarea jocului Batman Arkham Asylum, fiind dezvoltat de Rocksteady Studios si urmand sa fie publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment si DC Entertainment, pentru PlayStation3, XBOX360 si Microsoft Windows(PC), pe data de 18 Octombrie 2011 in America de Nord, pe 21 Octombrie 2011 in Europa sip e 19 Octombrie 2011 in Australia, folosind engine-ul Unreal Engine 3, si avand doar un singur mod de joc, acela fiind Single-Player.

Jocul ni-l aduce din nou pe batman, dar de data aceasta in orasul Arkham, nu la azilul Arkham, cum ni-l aducea Arkham Asylum, iar acesta avand sa se lupte din nou cu Joker si prietena lui, pentru ca de data aceasta, acestia au pus stapanire pe oras, si se pare ca nu vor sa-l mai elibereze.

Jocul ne uimeste cu o grafica incredibil de reala, prima data cand am vazut trailer-ul oficial, nu am putut sa fac diferenta daca este un film sau joc, deabia dupa ce s-a terminat trailer-ul si a spus ca este joc, am putut sa-mi dau seama cat de realistica si bine definita este.

Asteptam cu nerabdare ca jocul sa se lanseze, iar pana cand se lanseaza va lasam cu un trailer si o nota provizorie, aceea fiind nota 10, dar, sa speram ca nimic nu se va schimba ca sa ii scadem nota.

Nota provizorie: 10/10


Scris de: Isar Catalin| 05.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".