Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 iunie 2011

REVIEW: Shrek 2

Jocul Shrek 2 incepe foarte lent, cu o naratiune a unei carti care isi schimba paginile foarte lent. Insa bunul prieten a lui Shrek Donkey intervine in naratiune si incepe sa povesteasca mai pe scurt. El avea sa spuna ca Shrek si Fiona se indreapta spre taramul foarte foarte indepartat, despre el care impreuna cu motanul incaltat incearca sa o apere pe Fiona de Rege, Regina si Ursitoare.

Coloana sonora este excelent adaptata, auzindu-se mai mereu un sunet de flaut sau harpa care te face sa ajungi in lumea povestilor. In sitatiile mai extreme ritmul creste si preaia influente punk. Vocile personajelor sunt exact cele din film. Din punct de vedere al grafici aceasta nu este extrem de reala, dar este o grafica bunicica.

Continutul jocului sta in sarituri depe un loc pe altul si lupte cu adversarii de poveste, pana acestia nu se mai ridica de jos si dispar ca prin farmec. De asemenea pe parcursul jocului ii puteti controla alternatic pe motanul incaltat, Donkey, Shrek si gigantul de turta dulce.

Deasemenea trebuie sa stiti ca nu orice apasare disperata a mouselui sau a tastaturii poate aduce la combinatii fenomenale. Alunecarea pe franghie sau saritul dintr-o parte in alta nu este la fel de usor cum pare, fiecare nivel avand aparenta sa inselatoare sau nu.

Ce ar mai fi de zis despre jocul Shrek 2 este ca a fost creat in anul 2004 si a fost creat de DreamWorks Animation si a fost lansat de tot de aceasi inteprindere. 

Mai jos sunt cerintele minime pentru a juca acest joc, iar dupa o sa acordam nota jocului.

Cerinte Minime     
            
Sistem de operare – Windows 98, Windows Milenium, Windows 2000, Windows XP
Procesor – Intel Pentium III sau AMD Athlon la 800MHz
Memorie ram – 128MB pe RAM
DirectX – DirectX 9.0c
Placa video – Placa video compatibila cu DirectX 9.0c
Hard-disk – 857MB spatiu liber
Altele – Placa audio compatibila cu DirectX 9.0c si CD-ROM

Cerinte Recomandate

Sistem de operare – Windows 2000, Windows XP
Procesor – Intel Pentium 4 sau AMD Athlon la 1GHz
Memorie ram – 256MB pe RAM
DirectX – DirectX 9.0c
Placa video – Placa video cu 64MB si 100% compatibila cu DirectX 9.0c
Hard Disk – 2GB spatiu liber
Altele – Placa audio compatibila cu DirectX 9.0c si CD-ROM

Jocul nu este cel mai extraordinar, avand multe plusuri dar si minusuri, insa a adus isterie in randul fanilor peliculelor Shrek, deasemenea mai este de spus ca el a aparut in 2004 pe PC, dar a fost adaptat si pentru PS2. 

Nota: 8/10





Trailer-ul este cel pentru film, deoarece nu am putut gasi un trailer pentru varianta jocului!

Scris de: Balta Rares| 17.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".