Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 iunie 2011

REVIEW: God of War: Chains of Olympus

God of War: Chains of Olympus a fost este si probabil va fi unul dintre cele mai bune jocuri din absolut toate punctele de vedere aparute pe consola de gamming PSP.

Jocul este aparut inaintea faimosului joc God of War 1 lasat pentru consola PS2. Daca jocurile le iei in ordine aleatorie nu prea intelegi nimic, mai ales ca God of War 1 incepe cu viata lodrului Kratos care este in raboi cu Zeus. Insa sa nu sarim la God of War 1 sa continuam cu God of War: Chains of Olympus.

O grafica naucitoare, un gameplay foarte interesant care ne duce in trecut pe cand grecii dominau lumea cu zeii lor, dar si sonorizarea foarte stilizata ne aduce sa credem ca GOW: Chains of Olympus nu este un joc pentru PSP. Insa ne inselam amarnic, GOW: Chains of Olympus este un joc exclusiv pentru PSP, ca sa nu mai zic ca este unul dintre cele mai placute si jucate jocuri.

Insa ar trebui sa trec la actiune. Kratos era unul dintre cei mai renumiti luptatori din acele vremuri, insa el era renumit sub numele de Ghost of Sparta. In acele vremuri el se duela cu Persicii. Avea sa contribuie cu mult in castigarea razboiului cu Persicii, insa la un moment dat el intalni o creatura a focului care avea sai puna mari probleme.

Apoi avea sa se lupte cu niste troli gigantici pentru a iesi din orasul Persic. El acea sa intre in orasul zeilor acolo unde trebuia sa deschida 4 luminii care aveau sa porneasca caleasca lu Zeus. El va zbura pana in pesterile lui Artemis, acolo und va intalni un Pirat naufragiat care la fiecare bataie a unui gong este chemat.

Va dobandi masca lui care ii aduce puteri speciale, insa in pesteriile lui Artemis va dobandi si pumnul lui Zeus. La final el are de ales intre fiica lui de mult disparuta sau a se lupta cu zeita intunericului. Kratos alege sa se lupte cu zeita intunericului, va fi o lupta pe viata si pe moarte care se va incheia cu bine pentru Kratos care va conduce lumea dar nu-si mai va vedea fiica niciodata. Un lucru nu am specificat, Kratos se lupta cu taisurile haosului, 2 lame foarte puternice.

Jocul a fost lansat in anul 2008 pe o singura platforma: Play Station Portable.

Jocul a fost foarte cautat la acea vreme fiind cautat foarte mult si in ziua de azi, el fiind o creatie absolut inedita pentru pasionatii de console. Jocul apare fiind brutal, adica dupa 16 ani. Jocul a fost creat de Ready at Dawn Studios si promovat de Sony.

Nota:  8.5/10






Scris de: Balta Rares| 10.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".