Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 iunie 2011

REVIEW: God of War 2

De aceasta data actiunea este total schimbata in partea a 2a a jocului God of War 2, lansat pentru consola Play Station 2. Kratos este regele Grecilor, insa spiritul maretii luptatoare Atena se rencarneaza si vrea dinou sa detina tronul in defavoarea lui Kratos. Atena s-a rencarnat intr-o statuie gigantica de a ei, insa cu o vraja de la Zeus, aceasta a reusit sa se faca de 10 ori mai mare. Kratos v-a avea mult pana sa ajunga la lupta cu Atena, insa drumul spre luptatoare il va cali, si il va face demn de o mare lupta.

Insa ii va fi foarte greu sa lupte cu gigantica Atena, ca s-o invinga va trebui sa-i scoata ochii si prin ochii ei sa intre in interior. Insa in interior sunt niste schele imense, legate intre ele care trebuie rupte. Insa Kratos este foarte puternic cu ale lui lame ale haosului si va invinge.Dupa ce o va invinge pe Atena Kratos va pleca pe marea Mediterana, la marele templu pierdut, unde se va infrunta cu mai multe creaturii inspaimantatoare.

Apoi v-a pleca spre templul lui Euclide, unde se va infrunta cu o creatura cu o graoaza de tentacule, care ii va da o arma letala care poate transforma pe oricine in piatra. La sfarsit Kratos il va inrunta pe Zeus pe muntele olimp.

Jocul are o grafica extraordinara, deasemenea si o sonorizare care te face sa crezi ca faci parte din joc.

Povestea este foarte palpitanta avand foarte multe stagii, insa un lucru care lasa de dorit este continuare, sau mai bine zis ordinea aleatorie ale celor 3 jocuri God of War care nu prea au legatura intre povesti.

Sincer sa zic era mai mult de asteptat de la partea a 2a a jocului God of War 2, care a fost indragit de multe persoane si jucat de atat de multe. Insa cum am spus se putea si mai bine, mai ales din punct de vedere al povesti. 

Un lucru foarte interesant este de aceasta data meniul jocului, care este radical schimbat fata de partea 1. Din punctul meu de vedere este un joc  care merita cu desavarsire jucat, dare are si niste mici minusuri.

Jocul este dezvoltat de acelasi Ready at Dawn Studios si promovat de Sony.

Nota: 8/10




Scris de: Balta Rares| 15.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

4 comentarii:

  1. god of war este cel mai tare joc supe nam mai vazut asemenea joc lam terminat pe 1 2 3 il astept pe 4 care apare pe data de 2012 abia astept si apropo cine a pus pozele etare sper ca si el asteapta sa apata god of war 4 e cel mai tare joc am vazut niste videoclipuri pe iutup pe saitul god of war 4 sint super tari nam mai vazut asa ceva e super tare salut esti tare

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucurăm câ îți place site-ul nostru, și îți mulțumim. Deasemenea, God of War este un joc care merită jucat și terminat.

    RăspundețiȘtergere
  3. De curand am incepu si eu seria God of War, cu ajutorul unui prieten care mi-a imprumutat Chains of Olympus... jocul este super tare. Am de gand sa continui seria, desi imi este cam greu sa iau aceste jocuri [GOW 1 si 2... le are un prieten, dar nu prea are grija de jocuri si CD-urile numai merg...] Oricum aveti un site foarte ok, sper sa il mai updatati si voicu noi jocuri...:) Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc frumos! Păi site-ul este updatat cam în fiecare zi cu știri, doar că am luat o mică pauză. De astăzi o să începem să postăm din nou.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".