Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 iunie 2011

REVIEW: UFC Undisputed

UFC: Undisputed este un joc dezvoltat de Yuke's Media Creations si lansat pe data de 19 Mai, 2009 de THQ.

UFC: Undisputed este mai mult decat un joc este o lume a luptelor unde fiecare om care practica acest sport sau i-se pare interesant se poate regasi. Pe langa grafica absolut halucinanta, in sensul bun al cuvantului, efectele, sonorizearea si gameplayul sunt foarte frumoase si interesante.
UFC in traducere motamo ar insemna Universal Fighting Championship, iar aceasta traducere este absolut perfecta. In timpul luptei poti sa combini mai multe stiluri de lupte cum ar fi boxul, kickboxul, karate si judo. Sarind peste acest detaliu UFC: Undisputed are foarte multe stagiuri.

Poti lupta ca un simplu jucator sau poti ajunge de la un nivel jos la campion mondial. Acesta este un lucru foarte interesant la UFC: Undisputed. Ca sa zic asa jocul merita pe deplin jucat, insa ca orice joc are si el minusutile si plusurile lui.

Lupta extreme de reala din ring este un plus imens, ca sa nu mai zic de publicul extraordinar ca iti poate scanda chiar numele. Fetele foarte frumoase care prezinta fiecare repriza sunt iarasi un plus. Deasemena arbitrul este foarte corect si nu s-au intamplat ca jocul sa aiba vreun bug la lucrurule enumerate mai sus.

La inceputul fiecarui meci, pe ecran apare o lista cu cei 2 cmbatanti, unde sunt scrise mare parte din informatiile celor 2 cum ar fi: tara de provenienta, data nasteri, inaltimea, greutatea, titlurile cucerite, etc.

Exista su modul de cariera acolo unde iti poti crea propriul luptator si sa-l acsezi pe box, kickbox sau alte stiluri de lupta. Un lucru foarte interesant este si modul training care iti ajuta jucatorul sa se antreneze in moduri diferite, ca si in ring.

Loviturile de pumn si picior sunt foarte variate, depinzand de stilul de lupta de la jucator la jucator. Regulile din realitate sunt absolut prezente si in acest joc, nimic fiind schimbat fata de regulile oficiale din acest sport.

Grafica si sonorizearea sunt extrem de reale facandu-te sa te simti ca intr-o sala in care se petrece un meci de lupta.

Jocul a fost realizat pentru consolele XBOX360 si PlayStation 3.

Nota: 9.3/10





Scris de: Balta Rares| 08.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. Your post really helped me to understand the topic. It has great details and yet it is easy to understand.That's what i was looking for. I will definitely share it with others.Thanks for sharing.
    Buy Essays

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you a lot, our team make a lot of efforts to have a lot of fans.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".